7 WEKEN gratis boeken luisteren en lezen met Storytel!

* Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.
Ik heb een abonnement bij Storytel. Ik luister graag naar boeken terwijl ik simpele dingen doe zoals het huis schoonmaken, onkruid wieden in de tuin, eten koken en knutselwerkjes waar ik verder niet bij na hoef te denken.
Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de (gratis) account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen.
Er is een goedkoper abonnement voor 12 euro per maand.

Ben je benieuwd of dit ook wat voor jou is? Maak deze week een gratis account aan en dat mag je dan 7 weken gratis uitproberen.
Het maken van een account en beginnen met deze gratis weken is heel makkelijk. Vergeet niet om in je agenda te zetten wanneer je jouw gratis account moet stopzetten, want na deze 7 weken wordt jouw abonnement automatisch verlengd en betaal je 13 euro per maand. Het opzeggen is heel makkelijk om te doen en je mag elk moment opzeggen.
Als je net zoals ik ervan geniet om voorgelezen te worden terwijl je het huishouden doet is de kans erg groot dat je na deze proefperiode graag verder wil gaan met Storytel.

Wat krijg je tijdens deze 7 gratis weken?

  • Onbeperkt boeken luisteren en lezen: Je mag zoveel boeken luisteren en lezen als je maar wil en je mag kiezen uit alle titels in Storytel (duizenden titels).
  • De account mag gebruikt worden door 1 volwassene en 1 kind (er zijn veel leuke kinderboeken!).
  • Je kan een aantal boeken offline opslaan.

Wat zijn de voorwaarden bij deze actie?

  • Je kunt gebruik maken van deze actie tot en met 7 september.
  • Na de 7 weken gratis weken wordt je proefabonnement automatisch omgezet naar een regulier abonnement, overeenkomstig met de gebruikersvoorwaarden en prijzen zoals aangegeven op de website. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment stopzetten (dus ook voordat je begint met betalen als je op tijd je abonnement stop zet!)
  • Dit aanbod geldt alleen voor nieuwe abonnees.

Tips voor leuke boeken om te luisteren met je gratis account

Leuke luisterboeken voor young adult (YA)

Leuke luisterboeken met romantische verhalen

Spannende thrillers

Leuke luisterboeken voor kinderen

Leuke luisterboeken in categorie fantasy

Lees ook:

2 gedachten over “7 WEKEN gratis boeken luisteren en lezen met Storytel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *