Three mages and a margarita

Titel : Three mages and a margarita
Genre: Fantasy
Schrijver:  Annette Marie
Verteller: Cris Dukehart
Duur van het boek: 7 uur 14 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit is deel 1 van een fantasyreeks. Tori is alweer haar baan kwijt. Ze is ontslagen omdat ze een klant heeft geduwd. In haar verdediging: de klant loog eerst de boel bij elkaar om zo gratis eten te krijgen, heeft drinken over haar heen gemorst en toen ze een duw kreeg werd het Tori te veel!
Aangezien Tori wel vaker een kort lontje heeft en al meerdere waarschuwingen heeft gehad is ze nu op staande voet ontslagen.
Ze woont al maanden bij haar broer in huis en slaapt op zijn bank. Ze kan dit nu echt niet gebruiken. Ze gaat direct op zoek naar een nieuwe baan als serveerster, maar het wordt al snel duidelijk dat ze inmiddels een behoorlijke reputatie heeft op de werkvloer. Dit was blijkbaar haar laatste kans in deze business!
Dan ziet ze een vacature voor een barvrouw…..
Omdatde bar per direct, voor een chaotische avond, iemand kan gebruiken, mag ze gelijk blijven en invallen voor de zieke barman. Al snel wordt het duidelijk waarom ze iemand nodig hebben! Wat is dit voor een bar? De klanten zijn mega vreemd, er lopen allerlei types rond en ze zijn allen zo onbeschoft als het maar kan. Al gauw snauwt Tori weer van zich af, eist ze een “a.u.b.” te horen bij de bestellingen en gooit ze zelfs met de drankjes!

Te koop bij Bol.com

Luisterboek:

Verhaallijn en ontknoping

Tori (Victoria) is weer eens op zoek naar een nieuwe baan. Ze is net, voor de zoveelste keer, op staande voet ontslagen. Met veel moeite weet ze de locatie van een nieuwe vacature op te sporen. Het kost haar nog meer moeite om bij de bar naar binnen te gaan. Eindelijk lijkt het geluk haar toe te lachen, want ze kan gelijk beginnen. Vanavond is er een speciale, drukke, gelegenheid in de bar en de barman is ziek. Ze kan direct invallen en zien hoe dat bevalt.
Ik vind dit het leukste deel van het verhaal en heb met veel plezier geluisterd naar hoe Tori van zich af snauwt. Het werk is enorm zwaar en de klanten zijn volkomen bizar en onbeschoft. Al gauw is Tori al haar klantvriendelijk kwijt en moeten de klanten maar een toontje dimmen als ze nog überhaupt door haar geholpen willen worden. Wanneer ze vervolgens een drankje in iemands gezicht mikt lijkt het einde nabij. Maar niets is minder waar! Dit is het begin van haar nieuwe leven waarbij zij kennis mag maken met de wereld van de magische mensen. Weet waaraan je begint Tori, want zelf de laagste en onderdanigste magiër heeft meer krachten dan een mens!

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Verteller

Ik vind de stem van de verteller erg prettig om naar te luisteren. Haar stemmen voor de mannen vind ik wel wat minder klinken. Ik vind deze uitvoering ruim voldoende.

Mijn mening

Heel leuk boek! Lekker vrolijk en heerlijk om naar een simpel verhaal te luisteren. Er zit wat romantiek in het verhaal, maar dit voert absoluut geen boventoon en er gebeuren ook geen bijzondere romantische dingen. Dat vind ik wel fijn. Eens geen verhaal vol met hete scenes die ten koste gaan van het verhaal zelf. Zelf vind ik dit boek meer komisch. Van tijd tot tijd moest ik ook best hard lachen om lachwekkende situaties. Het was maar goed dat ik toen niets aan het eten of drinken was…….
Plotseling in lachen uitbarsten is handiger als je niks in je mond hebt.
Ik vind dit een leuk begin van deze serie en ik ga zeker direct beginnen aan deel 2.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *