Royals 1 – Verleiding

Titel : Royals 1 – Verleiding
Genre: Young adult, roman
Schrijver: Erin Watt
Verteller : Jantine van Den Bosch
Duur van het boek: 10 uur 2 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Het verhaal gaat over de 17 jarige Ella. Ze staat er helemaal alleen voor na de dood van haar moeder. Sinds ze 15 jaar is stript ze, in striptease clubs, voor de kost. Eerst deed ze dat om de medische rekeningen van haar zieke moeder te betalen. Nu stript ze en heeft ze daarnaast twee baantjes om de eindjes rond te knopen terwijl ze naar school gaat om later een goede baan te kunnen krijgen. Zo wordt ze gevonden door haar voogd. De beste vriend van haar “biologische” vader heeft haar opgespoord, gooit haar over zijn schouders en neemt haar zo de striptent uit rechtstreeks naar zijn landgoed. Ze komt voortaan als zijn kind in zijn paleis wonen en heeft er op slag vijf nieuwe broers bij! Een mooi begin van een sprookje? Of te mooi om waar te zijn?

Te koop bij Bol.com

Verhaallijn en ontknoping

Het nieuwe leven van Ella begint wanneer haar voogd Callum haar wegvoert uit haar oude leven en haar tot zijn kind benoemd en haar een plekje geeft in zijn huis met zijn jonge vriendin en vijf flinke zonen. Om haar in zijn huis te houden geeft hij haar 10.000 dollar en belooft haar iedere maand hetzelfde bedrag te betalen voor zo lang ze bij hen blijft zonder weg te lopen. Ze gaat naar een goede school en kan gewoon verder gaan met haar leven, alleen is ze voortaan één van hen.

Dit komt natuurlijk met een flink prijskaartje! De zonen van Callum willen niets met haar te maken hebben. Ze willen haar zo snel mogelijk het huis uit jagen. Reed, die duidelijk de baas is in huis, biedt haar de kans om nu direct vrijwillig te vertrekken en het geld te houden die ze al gekregen heeft. Blijven is volgens hem geen optie. Ze zullen haar helemaal kapot maken totdat er niets meer overblijft! Hij heeft geen behoefte aan de dochter van een prostitué, die in zijn ogen in dezelfde voetsporen treedt als haar moeder. Ze is er vast alleen op uit om zijnr vader te verleiden en zoveel mogelijk uit deze familie te halen. Hij heeft geen oog voor haar kant van het verhaal.

Ella besluit er het beste van te maken. Dit is wel een hele mooie kans. Ze wil graag een goede studie en besluit zich daarop te richten. Ze neemt een baan, richt zich op haar school en kijkt vooruit naar de dag dat ze haar eigen leven kan gaan leiden. Intussen spaart ze al haar geld.
Maar zo gemakkelijk gaat dat allemaal niet. De Royals runnen de school. Hun woord is wet en de strijd zal er hevig aan toe gaan. Onderschat Ella niet! Zij is een “survivor”. Ze leeft al in de goot sinds ze zich kan herinneren. Al sinds haar 15e zorgt ze voor zichzelf en zelfs haar stervende moeder. Wat kunnen die verwende rijke stinkerds haar voor haar kiezen gooien wat het leven haar nog niet heeft voorgeschoteld? Kom maar op! Ze kan hen wel aan!

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Je kan het ook al E-book kopen in het Nederlands

Verteller

De verteller doet het best goed. Ik luister een verhaal altijd veel liever in het Engels dan in het Nederlands. Dit keer had ik weinig keus. Storytel bood alleen de Nederlandse versies aan. Geen probleem, want deze verteller geeft een prima uitvoering!

Mijn mening

Mooi verhaal! Lekker simpel en natuurlijk voorspelbaar. Er zit veel spanning en amuserende momenten in. Het verhaal is vlot geschreven en maakt dat je het in één keer uit wil hebben.
De personages spelen veel spelletjes, zijn vol geheimen en er is veel sprake van seksuele spanningen. Er komen veel seksuele handelingen aan bod in het verhaal. Seks lijkt wel aan de orde van de dag in het verhaal! Het boek wordt aanbevolen voor 16/17 – 20 jaar. Zelf vind ik het meer 18+.
Het verhaal eindigt heel spannend en maakt dat je wel direct verder wil gaan met deel 2.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book (E-book in Kobo Plus gratis voor abonnees), paperback en luisterboek in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book in het Nederlands en luisterboek in het Engels.
  • Luisterrijk: Luisterversie in het Nederlands.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *