30 dagen gratis boeken en luisterboeken bij Storytel

Hoe werkt Storytel?

Bij Storytel kan je luisterboeken luisteren en e-books lezen. Je kiest de boeken die je wil luisteren of lezen en speelt ze af in de gratis Storytel app. Je mag zoveel boeken luisteren of lezen als je zelf wil.
Na deze 30 dagen actieperiode wordt je proefabonnement automatisch omgezet naar een regulier abonnement. In dit geval ga je €12.99 per maand betalen. Hiermee mag 1 volwassene en 1 kind de boeken luisteren en lezen. Je kan na deze actieperiode ook kiezen voor het abonnement Family (2 volwassenen & 2 kind (t/m 12 jaar) of Family plus (3 volwassenen & 3 kind (t/m 12 jaar). Zelf heb ik een Family abonnement. Ik heb de account van mijn moeder aan die van mij gekoppeld zodat ze op mijn abonnement naar boeken kan luisteren. Dit heb ik haar toen als Moederdag cadeau gegeven.

Bij de actievoorwaarden lees ik niet dat deze actie alleen voor nieuwe abonnees geldt. Het zou dus kunnen dat bestaande leden hier ook gebruik van kunnen maken, maar mogelijk moet je dan eerst opzeggen om van deze actie gebruik te kunnen maken. Zorg er ook even voor dat je bent uitgelogd voordat je op de link klikt, want anders krijg je de melding dat je al een account hebt en kom je niet verder met deze actie.

Wat gebeurt er na de gratis proefperiode?

Na deze proefperiode wordt je abonnement automatisch vernieuwd met 30 dagen en dan begin je ook met betalen. Een abonnement wordt elke 30 dagen vernieuwd tot je het abonnement opzegt. Als je niet wil verdergaan na de proefperiode, moet je het abonnement stopzetten de dag voor de gratis proefperiode eindigt.

Begin nu met je 30 dagen gratis bij Storytel

Hier vind je deze actie bij Storytel.

Tips voor leuke boeken om te luisteren:

Leuke luisterboeken met romantische verhalen

Spannende thrillers

Misdaad

Romans

Feelgood verhalen

Leuke luisterboeken voor kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *