Handig om iemand cadeau te doen: een tijdelijk Storytel Unlimited-abonnement!

Je kan iemand een tijdelijk Storytel abonnement geven waarmee je toegang geeft tot duizenden boeken (E-books en luisterboeken).
Ik vind dit cadeau erg handig om te geven, omdat je het vanaf een afstand kan geven. De ander kan met jouw cadeau al vanaf vandaag beginnen met boeken lezen en/of luisteren.
Zelf heb ik ruim een jaar geleden mijn buurvrouw een abonnement van drie maanden gegeven als cadeau na haar bevalling.
Als iemand het te druk heeft om boeken te lezen, dan is naar boeken luisteren ook altijd een heerlijke optie. Ik luister bijna elke dag wel naar een boek wanneer ik aan het koken ben, in de tuin werk of het huishouden doe. Dat zijn momenten waarop ik heerlijk naar een boek kan luisteren, waardoor deze taken niet meer zo vervelend zijn (niet dat tuinieren vervelend is, maar onkruid wieden is niet altijd de leukste taak…).
Daarnaast heb ik mijn moeder dit jaar voor Moederdag toegang tot Storytel cadeau gegeven, door mijn eigen abonnement uit te breiden naar een gezinsabonnement (kost maar 3 euro per maand meer!). Daarmee hebben twee volwassenen en twee kinderen toegang tot de boeken. Mijn kinderen luisteren ook naar boeken in het Engels om zo hun Engelse vaardigheid (woordenschat en uitspraak) te verbeteren.

Bekijk uit welke vier cadeau kaarten (giftcards) je kan kiezen. De prijzen variëren van €12 voor 1 maand tot €143,88 voor een heel jaar. Je kan ook iemand eerst gratis laten kennis maken met Storytel. Als die persoon het leuk vindt kan je daarna een tijdelijk abonnement cadeau geven. Ik heb mijn moeder eerst twee weken gratis laten kennis maken met Storytel en daarna heb ik mijn abonnement uitgebreid zodat ik haar account aan die van mij kon koppelen. Nu kan ze altijd op mijn kosten onbeperkt boeken lezen en/of luisteren en het kost mij maar €36 per jaar extra. Prima cadeau dus!

Storytel biedt veel boeken in het Nederlands en er zijn ook boeken in het Engels.

Tips voor leuke boeken om te luisteren met een nieuwe account.

Leuke luisterboeken met romantische verhalen

Spannende thrillers

Misdaad

Romans

Feelgood verhalen

Leuke luisterboeken voor kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *