Luister nu 2 maanden naar boeken bij Storytel voor 2 euro!


Zoek je een leuke activiteit voor deze vakantie, zoals het verslinden van boeken of het luisteren naar audioboeken? Dan heb ik hier een interessante aanbieding voor je. Waar je normaal de dienst van Storytel 14 dagen zonder kosten kunt uitproberen, is er nu tijdelijk de mogelijkheid om maar liefst 2 maanden van Storytel te genieten voor slechts twee euro.

Let op, deze speciale promotie is alleen voor nieuwe gebruikers van Storytel. Dus als trouwe abonnee van Storytel, net als ik, mis je deze kans helaas opnieuw.

Na de promotieperiode van 2 maanden, wordt het abonnement automatisch omgezet naar een ongelimiteerd abonnement voor €12,99 elke 30 dagen. Je kunt echter op ieder gewenst moment je abonnement annuleren. Dus als je voor het einde van de twee maanden jouw abonnement zou stopzetten dan zijn er geen extra kosten aan deze actie.

De promotie is beschikbaar tot en met 7 mei 2024. Je hebt dus nog even tijd om erover na te denken.

Luister nu 2 maanden voor 2 euro bij Storytel.
Altijd opzegbaar.

Om van deze actie gebruik te maken:
Na het klikken op de link hierboven, wordt je mogelijk niet direct naar de actie geleid (het lukt me niet om de juiste link aan te maken, sorry).

Storytel 30 dagen aanbieding

Verwijder bovenin je scherm alles in je URL-balk, behalve “https://www.storytel.com/nl”. Je kan ook gewoon op de logo van Storytel klikken links boven in je scherm.

Storytel 30 dagen aanbieding

Klik vervolgens op ‘Activeer aanbieding’.

Boeken tips bij Storytel

Roman:

Feel-good:

Misdaad:

Young Adult:

Science fiction:

Fantasy:

Zoek je tips voor kinderboeken? Bekijk welke kinderboeken leuk zijn bij deze streamingdiensten.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn web

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *