Romans en thrillers voor 4,99 bij Kruidvat!

Ben jij weer op zoek naar romans en thrillers voor een prikkie om jouw leeslijst aan te vullen voor de komende weken? Ik heb geweldige deals voor romans en thrillers bij Kruidvat gespot. Ontdek welke boeken nu scherp geprijsd zijn bij Kruidvat en vul je boekenplank aan met budgetvriendelijk leesvoer.

 Aanbieding van 22 t/m 28 april 2024.

Huidige Aanbiedingen

Hieronder vind je een lijst van boeken die momenteel bij Kruidvat in de aanbieding zijn. Hun selectie wordt regelmatig bijgewerkt, dus zorg ervoor dat je terugkomt voor de meest recente deals.

Licht in het duister – Ellie Midwood

Prijs: 4,99

In “Licht in het Duister” ontvlucht Libby haar beklemmende familie en verhuist naar Berlijn, zoekend naar vrijheid. In plaats daarvan vindt ze een stad verlamd door de terreur van het nazi-regime. Hier ontmoet ze Harro, een verzetsstrijder met littekens van de SS, en samen vechten ze tegen de onderdrukking door geheime documenten te smokkelen en waarheden te onthullen. Terwijl de Gestapo hun elke beweging schaduwt, moeten Libby en Harro beslissen tussen strijden voor rechtvaardigheid of hun eigen overleving. Dit krachtige verhaal, gebaseerd op ware gebeurtenissen, belicht de moed en de tragiek van het verzet in het door oorlog verscheurde Berlijn.

Londen – Kiki van Dijk

Prijs: 4,99

In de spannende thriller “Londen” van Kiki van Dijk, worstelt de Nederlandse roddeljournaliste Kate met de gevolgen van haar beroep. Woonachtig in Londen en werkzaam als paparazzi voor haar Instagramkanaal, raakt Kate onverwacht verstrikt in een reeks vergiftigingen van vips die linken naar haar account. Terwijl de online-wereld zich tegen haar keert, belandt Kate in een dodelijk kat-en-muisspel, waarin ze moet uitvogelen wie haar als zondebok gebruikt. Met niemand meer om te vertrouwen, zet ze alles op alles om haar naam te zuiveren en haar veiligheid, en die van haar zoon, te waarborgen.

Liever dood dan levend – Jack Reacher 26 –  Lee Child

Prijs: 5,99

Dit is boek 26 van de Jack Reacher serie. In dit spannende verhaal loopt Jack Reacher een groot probleem tegen het lijf op een verlaten weg in Arizona, waar een gecrashte jeep te vinden is. Hij belandt in een godvergeten grensdorpje waar hij samen met FBI-agent Michaela Fenton op zoek gaat naar haar tweelingbroer, die zich met gevaarlijke mensen heeft ingelaten. Het dorp herbergt duistere geheimen en Reacher staat voor een moeilijke taak om antwoorden te krijgen. Met levendige actiescènes en dramatische wendingen is dit een thriller die zelfs nieuwe lezers van de serie zal smeken om meer. Zelf ben ik deze serie ook pas begonnen bij boek 24 en dat ging prima zonder voorkennis van alle voorgaande delen.  De Jack Reacher-serie gaat over een charismatische hoofdpersoon die eerlijk en intelligent is. Hij is liever alleen en nog belangrijker: hij is iemand die niet tegen onrecht kan.

Het grachtenhuis – Rachel van Charante

Prijs: 6,99

“Het Grachtenhuis” is een meeslepende oorlogsroman waarin de jonge weduwe Heleen, na de dood van haar man, terugkeert naar Amsterdam. Ze neemt een baan aan als secretaresse bij een advocatenkantoor dat samenwerkt met het Duitse Rijk. Terwijl ze worstelt met de morele implicaties van haar werk, ontdekt ze mogelijkheden om het verzet te helpen en haar Joodse vriendin te beschermen. In een tijd waarin vertrouwen schaars is, moet Heleen navigeren door een web van gevaar en verraad, waarbij elke keuze levens kan redden of breken.

Fjällbacka 9 – Leeuwentemmer – Camilla Läckberg

Prijs: 6,99

In “Leeuwentemmer” wordt Fjällbacka opgeschrikt door de vermissing van het jonge meisje Victoria. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team vinden haar ernstig verminkt terug, wat een angstaanjagende zaak onthult van meerdere verdwijningen. Patrik werkt koortsachtig om te voorkomen dat andere meisjes hetzelfde lot ondergaan. Ondertussen duikt Patriks vrouw, Erika Falck, in een oude familietragedie die eindigde met de dood van een echtgenoot. Ze stuit op geheimen die mogelijk licht werpen op het heden. Samen ontrafelen ze een duistere waarheid die diep in het verleden verankerd ligt.

De verdwenen brieven van Esther Durrant – Kayte Nunn

Prijs: 6,99

Het boek “De verdwenen brieven van Esther Durrant” vertelt het verhaal van twee vrouwen uit verschillende tijden, wiens levens op onverwachte wijze met elkaar verweven raken.

In 1951 wordt Esther Durrant door haar man naar een inrichting gebracht op de Scilly-eilanden, onder het voorwendsel van een vakantie. Dit volgt op het tragische verlies van haar tweede kind. In de inrichting, die in eerste instantie aanvoelt als een gevangenis, komt ze tot rust en leert ze om te gaan met haar verdriet, mede dankzij de hulp van Richard Creswell, de behandelend arts.

Fast forward naar 2018: zeewetenschapper Rachel Parker begint een onderzoek op de Scilly-eilanden en stuit op een verzameling oude liefdesbrieven. Ze besluit de ontvanger van deze brieven op te sporen, wat haar op het pad van diep verborgen geheimen brengt. Tijdens haar onderzoek ontmoet ze Leah, een vrouw die alleen op het eiland Little Embers woont.

Parallel hieraan loopt het verhaal van Eve, die voor haar oma Esther zorgt nadat deze een ongeluk heeft gehad. Terwijl Eve haar oma helpt met het schrijven van haar autobiografie, ontdekt ze gaandeweg geheimen uit haar verleden.

De drie verhalen lopen door elkaar en onthullen beetje bij beetje hoe de levens van deze vrouwen met elkaar zijn verbonden. Het boek behandelt zware thema’s zoals postnatale depressie, wiegendood, oorlogstrauma’s en de complexe relatie tussen arts en patiënt. Ondanks deze zwaarte, behoudt het verhaal een luchtigheid, mede dankzij de beeldende beschrijvingen van de natuur en het eilandleven.

Het weesmeisje – Anne Jacobs

Prijs: 6,99

“Het Weesmeisje” van Anne Jacobs neemt ons mee naar Augsburg, 1913, waar Marie, een jong weesmeisje, als keukenmeid begint in het imposante landhuis van de rijke familie Melzer, groot geworden door de textielindustrie. Terwijl Marie probeert haar plek te vinden tussen de andere bedienden, bereidt de jonge en mooie Katharina Melzer zich voor op het balseizoen, waar ze officieel aan de samenleving zal worden voorgesteld. Haar broer Paul, de erfgenaam, leidt een zorgeloos studentenleven tot hij Marie ontmoet. Het verhaal ontvouwt zich rond Marie en de Melzers, gevuld met romantiek, intriges en geheimen die de standen en harten van allen in het huis op de proef stellen.

De moed van het weesmeisje – Anne Jacobs

Prijs: 6,99

In “De moed van het weesmeisje”, het vervolg op “Het weesmeisje”, bevinden we ons in het jaar 1916 tijdens WOI. De familievilla van de Melzers is omgetoverd tot een militair ziekenhuis. Met Paul aan het front heeft Marie de leiding over de familiefabriek genomen en worstelt ze om het erfgoed van de Melzers te bewaren. Terwijl zij en de dochters van de familie zorg dragen voor de gewonden, bereikt hen het hartverscheurende nieuws dat Paul krijgsgevangene is geworden. In deze turbulente tijden verschijnt Ernst von Klippstein, die een bijzondere interesse in Marie toont. Terwijl Marie navigeert tussen persoonlijke gevoelens en professionele verplichtingen, blijft ze hopen op Pauls terugkeer.

De erfenis van het weesmeisje – Anne Jacobs

Prijs: 6,99

In “De erfenis van het weesmeisje”, het derde deel van Anne Jacobs’ serie, bevinden we ons in Augsburg, 1920, net na de Eerste Wereldoorlog. Marie Melzer, tegen de wensen van haar echtgenoot Paul en schoonmoeder Alice in, opent haar eigen modestudio, vervullend een langgekoesterde droom. Terwijl Paul worstelt om de familiefabriek te herstellen, ontstaan er thuis spanningen die hun huwelijk op de proef stellen. Het conflict bereikt een hoogtepunt wanneer een bijzondere collectie schilderijen wordt ontdekt, die de potentie heeft om alles te veranderen. Dit verhaal vertelt over persoonlijke strijd, creatieve passies, en de kracht van een vrouw die vecht voor haar identiteit en dromen.

De terugkeer van het weesmeisje – Anne Jacobs

Prijs: 6,99

De terugkeer van het weesmeisje, het vierde deel in de Weesmeisje-serie, speelt zich af tijdens de economische crisis van de jaren dertig. Marie en Paul Melzer ervaren zware tijden; hun fabriek en Marie’s atelier kampen met financiële problemen, en Paul’s gezondheid verslechtert. Gedwongen om haar atelier te sluiten en geconfronteerd met torenhoge schulden, staat Marie voor moeilijke beslissingen om haar familie en hun thuis te redden. In deze turbulente periode leert Marie dat veerkracht en moed licht kunnen brengen, zelfs in de donkerste tijden.

De belofte van het weesmeisje – Anne Jacobs

Prijs: 6,99

De belofte van het weesmeisje brengt ons naar Duitsland in 1935, waar het opkomende nationaalsocialisme de familie Melzer en hun villa bedreigt. Marie’s kleermakersatelier, in handen van Joodse partners, en de financieel wankelende fabriek van haar man Paul plaatsen hen in het vizier van toenemende politieke druk. Wanneer Paul het advies krijgt om van Marie te scheiden voor zijn eigen veiligheid, staat Marie voor een hartverscheurende keuze. Dit verhaal, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van een tumultueuze tijd, onderzoekt thema’s van liefde, moed en de strijd tegen onrecht.

Een goede dochter –  Diney Costeloe

Prijs: 6,99

in “Een goede dochter,” gesitueerd in Londen, 1912, volgen we Mabel Oakley, die droomt van een leven buiten het dienstmeisjesbestaan. Ondanks haar ambitie voor een kantoorbaan, dwingt een tragische wending haar om in dienst te treden bij de familie McFarlane. Terwijl Mabel worstelt met haar nieuwe rol in een veeleisende en vaak onrechtvaardige omgeving, blijft ze vastberaden om niet op te geven. Haar verhaal is een inspirerend portret van doorzettingsvermogen en hoop in het gezicht van tegenslag, terwijl ze vecht voor een beter leven.

Familie op de vlucht –  Diney Costeloe

Prijs: 6,99

In “Familie op de vlucht,” speelt het verhaal zich af in Duitsland, 1937, waar Ruth en Kurt met hun vier kinderen geconfronteerd worden met toenemende vervolging door de nazi’s. Na de arrestatie van Kurt en de vernietiging van hun winkel, ziet Ruth geen andere uitweg dan te vluchten met haar kinderen. Wat volgt is een gevaarlijke en wanhopige zwerftocht door een land waarin vriend en vijand niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Dit emotionele en spannende verhaal verkent de uitersten van menselijke moed en het overlevingsinstinct tegenover onvoorstelbaar onrecht.

De dorpsdokter –  Felicia Otten

Prijs: 6,99

“De dorpsdokter” speelt zich af in het Hamburg van de jaren vijftig, waar de jonge arts Thea Graven haar carrière ziet instorten na het aangeven van een fatale fout van een hoofdchirurg. Ze vlucht naar de Eifel, waar ze een nieuwe start maakt als dorpsdokter. Ondanks de aanvankelijke wantrouwen van de dorpelingen en de norsheid van haar baas, blijft Thea optimistisch. Ze vecht voor haar plaats binnen de gemeenschap en ontdekt geleidelijk de geheimen en charmes van het pittoreske dorp, terwijl ze ook de liefde najaagt. Een verhaal van veerkracht, gemeenschapsgevoel en persoonlijke groei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *