BookBeat: 60 Dagen Gratis Proefperiode!

Als liefhebber van luisterboeken wil ik jullie graag op de hoogte brengen van een speciale aanbieding. BookBeat.nl, een streamingdienst voor e-books en luisterboeken, heeft een speciale actie lopen voor nieuwe gebruikers. Normaal biedt BookBeat een proefperiode van 45 dagen, maar tot en met 13 augustus 2023 hebben zij deze verlengd naar 60 dagen gratis. Dat is ruim twee volle maanden om hun uitgebreide aanbod te ontdekken!

Tijdens deze verlengde proefperiode krijg je 40 uur toegang om meer dan 800.000 luisterboeken en e-books te beluisteren of te lezen. Dit kan zowel gestreamd als offline, dus je kunt luisteren of lezen waar en wanneer je wilt.

Ik weet dat het soms spannend kan zijn om je aan te melden voor een proefperiode, omdat je niet vast wilt zitten aan een abonnement. Daarom wil ik benadrukken dat je bij BookBeat je proefperiode altijd kunt annuleren. Deze flexibiliteit geeft je de ruimte om de dienst te ervaren zonder enige verplichting.

Er is echter iets belangrijks dat je moet weten. Als je erg tevreden bent over de dienst van BookBeat en je vergeet om voor het einde van je proefperiode te annuleren, wordt je proefabonnement automatisch omgezet in een betaald abonnement. Je gekozen betaalmethode wordt dan elke 30 dagen belast met de abonnementskosten. Maar maak je geen zorgen, je kunt altijd op elk moment opzeggen.

Daarom adviseer ik je om de einddatum van je proefperiode in je agenda te noteren. Dit helpt om te voorkomen dat je vergeet te annuleren, mocht je dat willen doen.

BookBeat aanbieding boekstreamingdienst 60 dagen gratis.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat deze aanbieding alleen geldt voor nieuwe gebruikers van BookBeat. Als je eerder al een abonnement of proefabonnement bij BookBeat hebt gehad, kun je niet gebruikmaken van deze aanbieding.

Wil je gebruikmaken van deze speciale aanbieding? Bekijk deze aanbieding voor de uitgebreide proefperiode van 60 dagen gratis in plaats van de gebruikelijke 45 dagen.

Als laatste, nog een klein detail: als je besluit om tijdens je proefperiode te annuleren, wees dan bewust dat je toegang tot BookBeat direct eindigt en niet aan het einde van de proefperiode.

Met BookBeat heb je toegang tot een enorme bibliotheek aan luisterboeken en e-books. Dus als je altijd al eens een luisterboek- of e-bookdienst wilde proberen, dan is dit het perfecte moment. Veel luister- en leesplezier!

Wat te lezen bij BookBeat? Hier mijn tips:

Roman:

Feel-good:

Misdaad:

Young Adult:

Science fiction:

Fantasy:

Vanaf 15 jaar:

Deze aanbieding wordt aangeboden via Adtraction. Als lid van Adtraction heb ik de mogelijkheid om jullie deze verlengde proefperiode aan te bieden via mijn link. Wanneer je besluit om gebruik te maken van deze aanbieding via mijn link, verdien ik een commissie. Dit kost jou als gebruiker niets extra, maar het helpt mij wel om mijn werk aan deze website voort te zetten. Jouw ondersteuning wordt enorm gewaardeerd. Dank je wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *