Storytel abonnement 50% korting voor 6 maanden!

* Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.

Met een Storytel abonnement kan je luisterboeken luisteren en e-books lezen. Er hoort ook een gratis app bij waarmee je de boeken kan zoeken, luisteren en lezen.
Dit is een tijdelijke aanbieding, dus wees er snel bij (tot 20 februari).

Storytel abonnement 50% korting voor 6 maanden!

50% korting voor 6 maanden!

Met deze aanbieding betaal je de eerste 6 maanden €6,49 i.p.v. €12,99. Na de actieperiode gaat het abonnement automatisch over in de volledige prijs. Je abonnement is altijd opzegbaar. Ik vind het erg jammer dat ik hier geen gebruik van kan maken, want deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten.
Deze actie is geldig tot 20 februari, dus neem snel een kijkje bij Storytel.

Wat krijg je bij Storytel?

Je kan zoveel boeken luisteren of lezen (E-books) als je zelf wil. Zelf heb ik in totaal al 556 boeken geluisterd en gelezen bij Storytel de afgelopen jaren.

Ik sla de boeken die ik wil lezen op in mijn boekenplank. Wanneer ik aan een nieuw boek wil beginnen kies ik hier waar ik zin in heb.

Je kan ook boeken offline opslaan. Dit doe ik vooral voor mijn zoon. Hij wordt snel misselijk tijdens een autorit en het luisteren naar een luisterboek helpt hem daarbij. Ik sla een boek voor hem offline op, op mijn telefoon en tijdens het rijden kan hij rustig luisteren zonder dat het boek van mijn databundel wordt gestreamd.

Sommige boeken zijn zowel een luisterboek als een e-book. In dit geval vind ik het fijn om tussen beide versies te schakelen. Wanneer ik tijd heb om rustig op de bank te zitten lezen druk ik op het brilletje (zie rode rechthoek) om zelf te lezen. Ben ik aan het afwassen of tuinieren dan schakel ik met de knop van de koptelefoon om verder te luisteren. De app houdt zelf bij waar ik ben gebleven en gaat op de juiste plek verder.

Tips voor leuke boeken bij Storytel

Welke boeken zijn leuk om te luisteren en lezen bij Storytel? Bij deze mijn tips aan jou.

Leuke misdaadboeken

Perfecte resten Boek 1 van een spannende misdaadserie van Helen Fields.
De beller op lijn vier Dit verhaal heeft wel wat weg van de Die Hard films van Bruce Willis. 
Win Boek 1 van een spannende misdaadserie van Harlan Coben

Goede romans

De jasmijnzussen Over geboren zijn in Saigon en ontvoert worden door zeelieden of piraten.
Daar waar de rivierkreeften zingen Het moerasmeisje, die al van jongs af aan moederziel alleen in het moeras woont.
Al die dingen nu jij er niet meer bent Een klein meisje is achtergelaten door haar moeder en moet zich nu zelf zien te redden.

Genieten van romantische verhalen

Herinneringen aan hem Een geweldige from enemies to lovers verhaal! 
Je moest eens weten Prachtig verhaal over het vinden van liefde, maar tegelijkertijd is er ook veel pijn en verdriet in het verhaal.
Wedden dat ik blijf Een heerlijk verhaal om bij weg te dromen.

Echt spannende thrillers

De Camino Een thriller met als onderwerp: de geschiedenis van de oorlog die zich in voormalig Joegoslavië heeft afgespeeld.
Lenoir Dit boek gaat over Jacob Lenoir, een Rotterdamse rechercheur. 

Ben je binnen de komende zes maanden al door deze titels heen en heb je zin in meer? Kijk hierboven eens bij categorieën. Kies waar je zin in hebt en vind daar mooie aanraders tussen.
Enjoy!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *