Luister 14 dagen gratis naar luisterboeken met Storytel!

Zelf heb ik een abonnement bij Storytel. Ik vind het heerlijk om naar boeken te luisteren terwijl ik simpele dingen doe zoals het huis schoonmaken, onkruid wieden in de tuin, eten koken en knutselwerkjes waar ik verder niet bij na hoef te denken.
Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de (gratis) account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen.
Er is een goedkoper abonnement voor 12 euro per maand.

Ben je benieuwd of dit ook wat voor jou is dan kan je een account maken en dat mag je dan 12 dagen gratis uitproberen. Zo heb ik mijn moeder ook eerst kennis laten maken met Storytel voordat ik mijn abonnement had uitgebreid van 12 euro naar 15 euro per maand.
Het maken van een account en beginnen met de eerste 12 gratis dagen is heel makkelijk. Vergeet niet om in je agenda te zetten wanneer je jouw gratis account moet stopzetten, want na de eerste 12 dagen wordt jouw abonnement automatisch verlengd en betaal je 13 euro per maand. Het opzeggen is heel makkelijk om te doen en je mag elk moment opzeggen.
Als je net zoals ik ervan geniet om voorgelezen te worden terwijl je het huishouden doet is de kans erg groot dat je na de 12 dagen graag verder wil gaan met Storytel.

Wat krijg je tijdens de 12 gratis dagen?

  • Je mag zoveel boeken luisteren als je maar wil en je mag kiezen uit alle titels in Storytel (duizenden titels).
  • De account mag gebruikt worden door 1 volwassene en 1 kind (er zijn veel leuke kinderboeken!).
  • Je kan een aantal boeken offline opslaan.

Tips voor leuke boeken om te luisteren met je gratis account

Leuke luisterboeken voor young adult (YA)

Leuke luisterboeken met romantische verhalen

Leuke luisterboeken voor kinderen

Leuke luisterboeken in categorie fantasy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *