Costa banana 4: Ufo – alarm

Titel : Ufo – alarm – Costa Banana 4
Genre: Kinderen
Schrijver:  Jozua Douglas
Verteller : Sander de Heer
Duur van het boek: 4 uur 45 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Het verhaal gaat over Rosa. Haar vader is de president van Costa Banana. Haar vader is niet zo’n slimme man, ook al vindt hij zichzelf de GEWELDIGSTE man op aarde.
Dit keer heeft hij zichzelf overtroffen wat cadeaus betreft. Hij heeft dubbelgangers als cadeau laten zoeken voor zichzelf en de rest van het gezin.
Rosa is er niet zo gerust op. Zou haar vader wel weten wie de echte Rosa is? Wat als haar dubbelganger haar plek zou willen innemen? Gaat haar dat lukken of zijn er genoeg verschillen tussen Rosa en haar dubbelganger?
Het zijn vreemde tijden in hun paleis, want buitenaardse wezens hebben veel interesse in de president en zijn gezin.
Ze willen maar al te graag in contact komen met de president. En de president zelf? Die ziet het wel zitten om de ruimte te verkennen en ook president van de ruimte te worden!

Ontdek meer over het verhaal met een luisterfragment.
Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Te koop bij Bol.com

Het luisterboek is in Kobo Plus gratis te beluisteren voor abonnees.

Verteller

De verteller geeft een leuke uitvoering voor kinderen. Hij klinkt prettig en doet het leuk en grappig. Hij weet het verhaal op een prettige en grappige wijze over te brengen. Ik vind zijn uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Ik vind deze kinderboekenserie zeker een aanrader voor kinderen! De verhalen zijn goed te volgen en ze zijn leuk, grappig en zelfs spannend. Ze zijn ook zeker aan te raden als voorleesboeken.
Zelfs kinderen die het lezen van boeken meestal niet zo leuk vinden weten de boeken van deze serie wel te waarderen.
De personages in dit boek zijn erg leuk. Rosa is een pienter meisje en ze denkt serieus over alles na, maar ze twijfelt of dit ook haar valkuil zou kunnen zijn. Haar vader is gewoon een koppige man en hij denkt nooit goed na voordat hij iets doet. Gelukkig heeft hij zo’n slimme dochter die hem vaak wel weet te redden. Fico is het broertje van Rosa en zijn vader vindt zijn zoon geweldig. Fico wordt later president, want hun vader vindt dat meisjes niet zoveel kunnen en geen president kunnen worden. Nu zou je haast denken dat Fico een vervelende snotneus zou zijn, maar dat is niet zo. Natuurlijk kan hij irritant zijn, zoals elk ander broertje en zusje dat weleens is, maar hij houdt erg veel van zijn familie en geeft ook heel veel om zijn zus!

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *