BookBeat nu 90 dagen gratis proefperiode

Voor de boekenliefhebbers.
Van 17 t/m 30 juni kunnen jullie via mijn link naar BookBeat genieten van een speciale actie: een gratis proefperiode van maar liefst 90 dagen! Normaal krijg je 30 dagen om 20 uur te lezen en luisteren, maar nu heb je meer dagen de tijd om te genieten van de boeken.

Wat houdt de 90 dagen gratis proefperiode van BookBeat in?

Tijdens deze gratis proefperiode krijg je toegang tot 30 uur aan luistertijd. Dit is meer dan de gebruikelijke 20 uur. Je kan kiezen uit de uitgebreide bibliotheek van BookBeat met meer dan 1.000.000 titels. Of je nu houdt van meeslepende thrillers, romantische verhalen of informatieve non-fictie, er is voor ieder wat wils. Of je nu onderweg bent of thuis ontspant, met BookBeat heb je altijd een goed verhaal bij de hand.

Wie kan gebruik maken van deze aanbieding?

Let op: deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe gebruikers van BookBeat. Dus als je nog geen account hebt, is dit de perfecte kans om BookBeat te ontdekken en te zien of het bij jouw lees- en luistergewoonten past.

Gratis boeken lezen en luisteren met een proefperiode op BookBeat.

Wat als je vergeet op te zeggen?

Als je je proefabonnement niet opzegt voor het einde van de proefperiode, wordt het automatisch omgezet in een betaald abonnement. Maar geen zorgen, je kan je abonnement op elk moment opzeggen. Een handige tip: zet de einddatum van je proefperiode in je agenda. Zo vergeet je niet op tijd te beslissen of je lid wilt blijven.

Wat gebeurt er als je tijdens de proefperiode annuleert?

Als je besluit om je BookBeat abonnement tijdens de proefperiode te annuleren, stopt je toegang tot de dienst meteen. Dus ook als je nog midden in een spannend boek zit, houd daar dan rekening mee!

Probeer BookBeat nu 90 dagen gratis

Mis deze kans niet! Probeer BookBeat nu 90 dagen gratis en ontdek of het bij jouw lees- en luistergewoonten past. Gebruik mijn link om je aan te melden en geniet van drie maanden gratis boeken lezen en luisteren.

Wat te lezen bij BookBeat? Hier mijn tips:

Roman:

Feel-good:

Misdaad:

Science fiction:

Fantasy:

Zoek je tips voor kinderboeken? Bekijk welke kinderboeken leuk zijn bij deze streamingdiensten.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets, maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *