Tijdelijk GRATIS proefperiodes bij Storytel, Nextory en Bookbeat

Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.
Ben je al bekend met Storytel? Deze online service biedt een app bomvol luisterboeken en e-books. Deze digitale dienst heeft een app vol luister- en e-boeken. Normaal bieden ze 14 dagen gratis uitproberen van hun diensten, maar nu hebben ze een tijdelijke actie van 30 dagen gratis! Stel je voor hoeveel spannende verhalen, mysterieuze avonturen en prachtige momenten je kunt ontdekken, allemaal gemakkelijk toegankelijk.

Laten we het ook hebben over Nextory. Deze service is bekend om zijn aanbod van 30 dagen gratis lezen en luisteren, maar nu hebben ze dit tijdelijk verdubbeld tot 60 dagen gratis! Dit betekent twee maanden vol met meeslepende, romantische en aangrijpende verhalen.

En Bookbeat doet ook mee aan deze tijdelijke actie en biedt nu 60 dagen gratis, in plaats van de gebruikelijke 30 dagen.

Deze aanbieding is tijdelijk

Voor de snelle beslissers: deze promoties van Storytel, Nextory en Bookbeat zijn maar tijdelijk geldig tot en met 31 maart. Na deze datum worden de proefperiodes weer teruggebracht naar 14 of 30 dagen. Dus als je van dit aanbod gebruik wilt maken, wacht dan niet te lang.

De voorwaarden

Acties komen vaak met voorwaarden waar je wel rekening mee moet houden, dus hier mijn uitleg van de verschillende voorwaarden.

Storytel 30 dagen gratis proefperiode

Storytel aanbieding
Storytel 30 dagen gratis proefperiode
 • Proefperiode: Na de proefperiode verandert je gratis abonnement automatisch in een standaard abonnement, met de kosten en voorwaarden zoals aangegeven op de Storytel website (€12.99 per maand).
 • Opzeggen: Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen, dus ook voordat je moet beginnen met betalen. Tip: noteer de einddatum in je agenda. Noteer uiterlijk de dag voordat de gratis proefperiode afloopt.
 • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten van Storytel.
 • Storytel zal je regelmatig updates en aanbiedingen sturen via e-mail.

Luister nu 30 dagen gratis bij Storytel.
Altijd opzegbaar.

Nextory 60 dagen gratis proefperiode

 • Proefperiode: de gratis periode begint meteen na je aanmelding bij Nextory. Als je kiest voor een familieabonnement, kunnen alle gezinsleden meegenieten.
 • Opzeggen: Zorg dat je op tijd opzegt via nextory.nl als je niet verder wilt gaan na de proefperiode. Doe dit wel enkele dagen van te voren en niet pas op de laatste dag van de proefperiode (dat ging bij mij ook mis en ik heb een maand extra moeten betalen).
 • De exacte duur van je proefperiode vind je in de bevestigingsmail na aanmelding.
 • Deze actie lijkt vooral gericht te zijn op nieuwe leden.
 • Vervolg na proef: Zeg je niet op tijd op? Je abonnement gaat gewoon door zoals beschreven in hun voorwaarden.

Probeer Nextory nu 60 dagen gratis!

Bookbeat 60 dagen gratis proefperiode

Bookbeat 60 dagen gratis proefperiode
 • Tijdens de gratis periode krijg je 40 uur (normaal maar 20 uur) toegang tot meer dan 800.000 luisterboeken en e-boeken. Bij mij past deze streamingdienst niet, want ik lees en luister véél meer dan 40 uur per maand naar boeken.
 • Dit aanbod is uitsluitend voor nieuwe gebruikers.
 • Vergeet je op te zeggen voor het einde van de proefperiode, dan gaat je abonnement over in een betaalde versie. Je kunt echter op elk moment opzeggen. Handige tip: zet de einddatum van je proefperiode in je agenda.
 • Belangrijk: als je besluit op te zeggen tijdens de proefperiode, stopt je toegang tot Bookbeat direct, niet pas aan het einde van de periode.

Probeer BookBeat 60 dagen gratis.

Wat te lezen bij Storytel, Nextory en BookBeat? Hier mijn tips:

Roman:

Feel-good:

Misdaad:

Science fiction:

Fantasy:

Zoek je tips voor kinderboeken? Bekijk welke kinderboeken leuk zijn bij deze streamingdiensten.

30 tot 60 dagen GRATIS boeken bij deze boekstreamingdiensten

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *