Nextory: 40 dagen gratis boeken lezen en luisteren

Heb jij zin om de komende 40 dagen gratis naar luisterboeken te luisteren en/of Ebooks te lezen? Met de 40 dagen gratis proefperiode van Nextory, kan je kiezen uit honderdduizenden titels in verschillende genres en talen, inclusief zowel Nederlandse als Engelstalige boeken​.

Nextory nu 40 dagen gratis proefperiode – Exclusief via mijn affiliatielink

Speciaal voor de volgers van mijn blog: een exclusieve aanbieding van Nextory. Terwijl de standaard aanbieding op de Nextory-website een gratis proefperiode van 30 dagen is, biedt mijn affiliatielink je 10 dagen extra. Dat betekent dat je via mijn link 40 dagen lang gratis kunt genieten van luisterboeken en e-books.
Dit is een mooie kans om het aanbod van Nextory te ervaren, van de nieuwste bestsellers tot tijdloze klassiekers, er is voor elk wat wils. Of je nu in de trein zit, aan het joggen bent, of lekker thuis in je luie stoel ligt, met Nextory is er altijd een goed verhaal binnen handbereik.

Maar, deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe gebruikers van Nextory. Als je dus nog twijfelt over welke boekstreamingservice het beste bij je past, biedt deze aanbieding de perfecte gelegenheid om zelf de voordelen van Nextory te ontdekken.

Wat als de proefperiode voorbij is?

Het is belangrijk om te weten dat, als je besluit om na de proefperiode niet door te gaan met Nextory, je jouw abonnement vóór het einde van de proefperiode moet opzeggen via Nextory.nl. Doe je dit niet, dan wordt je proefabonnement automatisch omgezet naar een betaald abonnement. Zet dus de einddatum (liefst de dag ervóór) van je proefperiode in je agenda om niet onverwachts lid te zijn tegen betaling.
Als je niet opzegt, gaat je abonnement gewoon door volgens de voorwaarden van Nextory, en betaal je vanaf dat moment de prijs die bij het gekozen abonnement hoort.

Annuleren tijdens de proefperiode

Als je besluit om je Nextory abonnement tijdens de proefperiode te annuleren, stopt je toegang tot de dienst onmiddellijk voor jou en je gezin, als je een gezinsabonnement hebt. Houd hier rekening mee, vooral als jij of iemand in je gezin middenin een spannend boek zit!

Probeer Nextory 40 dagen gratis

Ben je klaar voor 40 dagen van onbeperkt lezen en luisteren? Klik op mijn affiliatielink en begin vandaag nog aan jouw lees- en luisteravontuur met Nextory!

Wat te lezen bij Nextory? Hier mijn tips:

Roman:

Feel-good:

Misdaad:

Science fiction:

Fantasy:

Zoek je tips voor kinderboeken? Bekijk welke kinderboeken leuk zijn bij deze streamingdiensten.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *