BookBeat nu 60 dagen gratis proefperiode

Ik wil alle boekenliefhebbers wijzen op een tijdelijke actie bij BookBeat. Met de 60 dagen gratis proefperiode van BookBeat, kan je de komende tijd genieten van meeslepende thrillers, romantische verhalen, of jezelf verrijken met non-fictie.

Wat houdt de 60 dagen gratis proefperiode van BookBeat in?

Tijdens de gratis proefperiode van 60 dagen, krijg je toegang tot 40 uur aan luistertijd. Dit is dubbel zoveel als de gebruikelijke 20 uur die normaal als proefperiode wordt aangeboden. Je kan uit de uitgebreide bibliotheek van BookBeat kiezen met meer dan 800.000 titels. Van de nieuwste bestsellers tot tijdloze klassiekers, er is voor elk wat wils. Of je nu onderweg bent of thuis ontspant, met BookBeat heb je altijd een goed verhaal bij de hand.

Maar, deze aanbieding is niet voor iedereen. Let op: het is exclusief beschikbaar voor nieuwe gebruikers van BookBeat. Dus, als je nog op zoek bent naar een bookstreamingdienst die bij jou past, dan is dit een mooie actie om BookBeat te ervaren. De actie duurt t/m 29 februari.

Gratis boeken lezen en luisteren met een proefperiode op BookBeat.

Wat als ik vergeet op te zeggen?

Bij BookBeat wordt je proefabonnement automatisch omgezet naar een betaald abonnement als je niet opzegt voor het einde van de proefperiode. Maar dit hoeft geen probleem te zijn, want je kan je abonnement op elk moment opzeggen. Een tip van mij: zet de einddatum van je proefperiode in je agenda. Dit kleine geheugensteuntje kan erg handig zijn om niet onverwachts toch lid te zijn tegen betaling, terwijl je dat nog niet hebt besloten. Let op: Stop je proefabonnement vóór de laatste dag, anders betaal je alsnog voor de eerste maand!

Wat gebeurt er als ik tijdens de proefperiode annuleer?

Het is belangrijk om te weten dat als je besluit om je BookBeat abonnement tijdens de proefperiode te annuleren, je toegang tot de dienst meteen stopt. Dit is iets om rekening mee te houden, vooral als je nog middenin een spannend boek zit!

Probeer BookBeat 60 dagen gratis

Probeer BookBeat 60 dagen gratis om te beoordelen of BookBeat bij jouw lees- en luistergewoonten past.

Wat te lezen bij BookBeat? Hier mijn tips:

Roman:

Feel-good:

Misdaad:

Science fiction:

Fantasy:

Zoek je tips voor kinderboeken? Bekijk welke kinderboeken leuk zijn bij deze streamingdiensten.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *