Luister 30 tot 60 dagen GRATIS boeken bij deze boekstreamingdiensten

Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.

Ken je Storytel al? Deze online service biedt een app bomvol luisterboeken en e-books. Normaal bieden ze 14 dagen gratis uitproberen aan, maar hou je vast: nu krijg je tijdelijk 30 dagen gratis aangeboden! Denk aan alle avonturen die je kunt beleven, de mysteries die je kunt ontrafelen en de hartverwarmende momenten die je kunt ervaren… allemaal binnen handbereik.

En dan Nextory. Waar ze normaal al gul zijn met 30 dagen gratis lees- en luisterplezier, hebben ze dat nu verdubbeld naar 60 dagen! Twee hele maanden duiken in de meest spannende, romantische en ontroerende verhalen!

Oh, en voor ik het vergeet: Bookbeat doet vrolijk mee en biedt nu ook 60 dagen gratis aan in plaats van 30.

Tijdelijke aanbieding

Even voor de snelle beslissers onder ons: deze aanbieding van Storytel, Nextory en Bookbeat? Die loopt alleen t/m 1 oktober. Daarna vallen de proefperioden weer terug naar 14 of 30 dagen. Dus als je wilt profiteren, wacht dan echt niet te lang.

De voorwaarden

Ik wil jullie graag even scherp houden betreft deze mooie aanbieding, dus hier mijn uitleg van de verschillende voorwaarden.

Storytel 30 dagen gratis proefperiode

Storytel 30 dagen gratis proefperiode
 • Als de actieperiode eindigt, verandert je proefabonnement automatisch in een standaard abonnement. De kosten en voorwaarden? Precies zoals die op de Storytel website staan (€12.99 per maand).
 • Vind je het niks of wil je even pauzeren? Geen zorgen. Je kunt je abonnement altijd en op elk moment stopzetten. Je kan het dus ook stopzetten, voordat je begint met betalen! Niet vergeten de datum in je agenda te plaatsen.
 • Deze speciale deal? Die is enkel voor de nieuwkomers bij Storytel. Dus als je al eerder een abonnement had, geldt dit aanbod helaas niet voor jou.
 • En oh ja, nog iets: Storytel gaat je updates en aanbiedingen sturen via e-mail.

Luister nu 30 dagen gratis bij Storytel.
Altijd opzegbaar.

Nextory 60 dagen gratis proefperiode

 • Proefperiode: Zodra je start met Nextory, begint je gratis proefperiode. Ga je voor een gezinsabonnement? Dan kan je hele gezin meegenieten. Stop je binnen deze periode? Dan stopt de toegang direct voor iedereen.
 • Hoe lang? Check de bevestigingsmail na aanmelden, daar staat de exacte duur in.
 • Opzeggen: Wil je niet betalen na de proef? Zorg dan dat je vóór het einde van de proefperiode opzegt via nextory.nl. Doe je dit niet? Dan loopt je abonnement automatisch door, elke maand opnieuw.
 • Vervolg na proef: Zeg je niet op tijd op? Je abonnement gaat gewoon door zoals beschreven in hun voorwaarden.
 • Ik denk dat deze actie vooral voor nieuwe leden is (maar dat weet ik niet zeker). Bij het aanmelden wordt namelijk gevraagd of je al een account hebt.

Probeer Nextory nu 60 dagen gratis!

Bookbeat 60 dagen gratis proefperiode

Bookbeat 60 dagen gratis proefperiode
 1. Wat krijg je? Tijdens de gratis proefperiode krijg je 40 uur (normaal krijg je maar 20 uur bij een proefperiode) om te duiken in een enorme bibliotheek van meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Bij mij past deze streamingdienst niet, want ik lees en luister véél meer dan 40 uur per maand naar boeken.
 2. Voor wie is deze proefperiode? Let op: dit aanbod geldt alleen voor de nieuwe gebruikers.
 3. Wat als ik vergeet op te zeggen? Als je niet voor het einde van de proefperiode opzegt, verandert je proefabonnement automatisch in een betaalde versie. Geen paniek, mocht je ooit willen opzeggen, dat kan altijd en wanneer je maar wilt.
 4. Kleine tip van mij: Zet de einddatum van je proefperiode in je agenda. Dit kan net dat handige geheugensteuntje zijn als je besluit om toch op te zeggen.
 5. Even belangrijk: Besluit je tijdens de proefperiode om de boel te annuleren? Hou er dan rekening mee dat je toegang tot Bookbeat meteen stopt en niet pas aan het einde van de proefperiode.

Probeer BookBeat 60 dagen gratis.

Wat te lezen bij Storytel, Nextory en BookBeat? Hier mijn tips:

Roman:

Feel-good:

Misdaad:

Science fiction:

Fantasy:

Zoek je tips voor kinderboeken? Bekijk welke kinderboeken leuk zijn bij deze streamingdiensten.

30 tot 60 dagen GRATIS boeken bij deze boekstreamingdiensten

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn web

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *