Four days

Engelse titel: Four days
Genre: Romance, paranormal romance
Schrijver: Dannika Dark 
Verteller: Nicole Poole
Duur van het boek: 10 uur 59 minuten
Alle boeken van deze Seven serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 12 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit is deel 4 van de Seven serie. In deel 1 maak je kennis met de meeste personages van dit verhaal.
Dit boek biedt een romantisch verhaal over shapeshifters. Deze supernatuurlijke wezens en meer worden “breed” genoemd in het verhaal.
Het verhaal gaat over Ivy. Zij is een shifter. Ze deelt haar lichaam met een wolf. Haar verleden achtervolgt haar. Ze hoort bij de “Weston pack” sinds haar vader haar heeft geruild. Sindsdien is Austin Cole haar “pack master” (hoofdrolspeler uit boek 1) en al zijn broers zijn ook haar broers geworden. Nu wordt hun pack aangevallen door “rogue shifters” en hun leider kent ze maar al te goed! Hij probeert twee vliegen in één klap te vangen: hij wil Ivy en hun land!
Ook nu weer krijgen we een romantisch verhaal aangeboden in de wereld van shifters, magiërs en vampiers. Ditmaal groeien Ivy en Lorenzo Church steeds dichter naar elkaar toe.

Te koop bij Bol.com

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Deze verteller heeft een prima stem om naar te luisteren, hoewel ik me wel kan voorstellen dat de meningen hierover kunnen verschillen (luister dus vooraf naar een fragment). Haar mannenstemmen klinken mooi en zijn goed herkenbaar. Ze heeft ook voor de vrouwen prima en herkenbare stemmen. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Ik vind deze serie wel leuk (niet geweldig, maar wel aardig) en dit is zelfs de tweede keer dat ik deze serie luister. Ik had een aantal jaren geleden de meeste boeken gekocht bij Audible en nu zie ik dat ik de korte verhalen 6.5 en 7.5 met mijn Storytelabonnement kan luisteren. Daarom luister ik alle boeken nogmaals om deze twee nieuwe boeken in de juiste volgorde erbij te horen.
Ik vind deze serie wel leuk genoeg om de meeste boeken nogmaals te luisteren.

In deel 1 staat de “breed” wereld centraal en dat vind ik erg spannend aan het boek. Boek 2 is meer romance dan dat het om de supernatuurlijke wezens ging en is daarom een beetje teleurstellend. Boek drie biedt weer een mooie mix van spanning, avontuur en romance.
Dit boek is vergelijkbaar met boek 3 en ook hier zit de mix goed in elkaar.
Ik moet wel zeggen dat het nu als meer van hetzelfde begint aan te voelen.

Ik heb dit verhaal als categorie “volwassen roman” gegeven, omdat er een aantal pikante stukken in voorkomen. Er komen niet veel van deze scènes voor in het verhaal, maar ze zijn er wel.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *