Two minutes

Engelse titel: Two minutes
Genre: Romance, paranormal romance
Schrijver: Dannika Dark 
Verteller: Nicole Poole
Duur van het boek: 11 uur 14 minuten
Alle boeken van deze Seven serie:

Het verhaal

Dit is deel 6 van de Seven serie. In deel 1 maak je kennis met de meeste personages van dit verhaal. In ieder boek staat een lid van de Weston pack (familie wolven) centraal in een romantisch verhaal.
Dit boek biedt een romantisch verhaal over shapeshifters. Deze supernatuurlijke wezens en meer worden “breed” genoemd in het verhaal.
Het verhaal gaat over Denver en Maizy. Maizy is als mensenkind bij deze wolvenfamilie komen wonen. Sindsdien is ze lid van de “pack”. Denver heeft vanaf dat moment de rol van haar “watchdog” op zich genomen. Nu Maizy volwassen is heeft ze hem niet meer nodig als watchdog, maar ze wil hem wel graag in haar leven hebben.
Wat Denver niet weet is dat Maizy geen mens is. Ze is een “potential”. Ze is geboren met een speciale moedervlek op haar lichaam die aangeeft dat ze de keus heeft om te worden wat ze zou willen. Ze kan een shifter worden, een magiër, enz. Aan haar de keus.
Ook nu weer krijgen we een spannend avontuur in de wereld van shifters met een romantische setting.

Te koop bij Bol.com

Verteller

Deze verteller heeft een prima stem om naar te luisteren.
Haar mannenstemmen klinken mooi en zijn goed herkenbaar. Ze heeft ook voor de vrouwen prima en herkenbare stemmen.
Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Ik vind deze serie wel leuk (niet geweldig, maar wel aardig) en dit is zelfs de tweede keer dat ik deze serie luister. Ik had een aantal jaren geleden de meeste boeken gekocht bij Audible en nu zie ik dat ik de korte verhalen 6.5 en 7.5 met mijn Storytelabonnement kan luisteren. Daarom luister ik alle boeken nogmaals om deze twee nieuwe boeken in de juiste volgorde erbij te horen.
Ik vind deze serie wel leuk genoeg om de meeste boeken nogmaals te luisteren.

In deel 1 staat de “breed” wereld centraal en dat vind ik erg spannend aan het boek. Boek 2 is meer romance dan dat het om de supernatuurlijke wezens ging en is daarom een beetje teleurstellend. Boek drie en vier en vijf bieden een mooie mix van spanning, avontuur en romance. Wel begon de serie bij boek 4 als meer van hetzelfde aan te voelen.
Boek 5 tilt de serie weer naar boven en biedt meer verhaal en spanning anders dan de romance (die natuurlijk wel in ieder boek centraal staat).
Dit boek is net zo goed als boek 5. Het verhaal is goed uitgewerkt en de personages komen goed naar voren in dit verhaal.
Wel vind ik het jammer dat de regels in de wereld van de shifters niet consequent zijn. Uit de verhalen lijkt het alsof de shifters goed beschermd worden door de regels en dat de “council” de regels steng handhaaft. Dit is dan ook de reden van het avontuur in dit boek, maar in alle boeken komt naar voren dat de shifters elkaar veel leed aandoen zonder enige consequentie. Dit boek laat bijvoorbeeld zien hoe streng de regels zijn bij het doden van een “packmaster”, terwijl bij een paar boeken terug een groep de “packmaster” van de Westonpack hebben willen doden. Dat is toch raar als ze daardoor streng berecht zullen worden? De schrijver meet per boek met twee maten. Als je de serie achter elkaar luistert is dit erg storend.

Ik heb nog 3 boeken te gaan in deze serie. Ik ga nu eindelijk beginnen aan boek 6.5 (de hele reden dat ik deze serie nogmaals luister). Hoewel ik deze serie wel leuk vind, vind ik het niet geweldig! Het is wel vermakelijk, maar niet een echte aanrader. Erg jammer. Het heeft wel potentie en ik houd wel van verhalen over shifters.

Ik heb dit verhaal als categorie “volwassen roman” gegeven, omdat er een aantal pikante stukken in voorkomen. Er komen niet veel van deze scènes voor in het verhaal, maar ze zijn er wel.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Two minutes

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel (maar nu is alleen de Nederlandse versie nog beschikbaar). Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *