One second

Engelse titel: One second
Genre: Romance, paranormal romance
Schrijver: Dannika Dark 
Verteller: Nicole Poole
Duur van het boek: 13 uur 05 minuten
Alle boeken van deze Seven serie:

Het verhaal

Dit is deel 7 van de Seven serie. In deel 1 maak je kennis met de meeste personages van dit verhaal. In ieder boek staat een lid van de Weston pack (familie wolven) centraal in een romantisch verhaal.
Dit boek is anders dan de vorige boeken. Dit verhaal krijgen we aangeboden vanuit Lexi. Haar romantisch verhaal met Austin hebben we in deel 1 al gehad. Anders dan de overige boeken gaat het dit keer dan ook niet over een nieuwe liefde.
Dit verhaal zit vol met spanning en avontuur in de wereld van de shifters. Deze supernatuurlijke wezens en meer worden “breed” genoemd in het verhaal.
In de vorige boeken kregen we steeds te horen over een aankomende oorlog. Nu is het dan zover: “de rogues” staan voor de deur!

Te koop bij Bol.com

Verteller

Deze verteller heeft een prima stem om naar te luisteren.
Haar mannenstemmen klinken mooi en zijn goed herkenbaar. Ze heeft ook voor de vrouwen prima en herkenbare stemmen.
Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Ik vind deze serie wel iets leuker dan vermakelijk, maar niet echt geweldig. Als beoordeling zou ik zeggen: voldoende +. Dit boek doet mij wel van mening veranderen!
Dit verhaal is enorm spannend. Er is nog wel sprake van enige romance, maar het is fijn om niet weer een verhaal over nieuwe liefde te krijgen. Als alle boeken net zoveel spanning en avontuur bieden als dit verhaal (zonder steeds nieuwe liefdes erin te verwerken) dan zou ik deze serie wel geweldig vinden (vanaf boek 7 dan).

In boek 1 staat de “breed” wereld centraal en dat vind ik erg spannend aan het boek. Boek 2 is meer romance dan dat het om de supernatuurlijke wezens ging en is daarom een beetje teleurstellend. Vanaf boek 3 krijgen we een mooie mix van spanning, avontuur en romance. Wel begon de serie bij boek 4 als meer van hetzelfde aan te voelen.
Boek 5 en 6 tillen de serie weer naar boven en bieden meer verhaal en spanning anders dan de romance (die natuurlijk wel in ieder boek centraal staat).
Boek 6.5 is aardig stand-alone en gaat over Prince en de liefde van zijn leven.
In dit boek staat (eindelijk!) geen nieuwe liefde centraal. Nu volgen we Lexi in lief en leed terwijl haar “pack” aangevallen wordt.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie One second

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel (maar nu is alleen de Nederlandse versie nog beschikbaar). Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *