Winter moon

Alles over luisterboeken

Winter moon

Engelse titel: Winter moon
Genre: Romance, paranormal romance
Schrijver: Dannika Dark 
Verteller: Nicole Poole
Duur van het boek: 13 uur 05 minuten
Alle boeken van deze Seven serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 12 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit is deel 7.5 van de Seven serie. In deel 1 maak je kennis met de meeste personages van dit verhaal. In ieder boek staat een lid van de Weston pack (familie wolven) centraal in een romantisch verhaal.
Dit boek is anders dan de vorige boeken, omdat dit een speciale kersteditie is.
Dit verhaal gaat over de kerstviering van de Westonpack en alles dat erbij komt kijken. Eén voor één komen de stelletjes aan bod tijdens dit verhaal en mag je nagenieten van hun geluk als toetje voor het beluisteren van de vorige boeken van deze serie.
Naast de leden van de Weston pack spelen ook Lorenzo, Ivy, Lakota, Prince en Kat een rol in dit verhaal.

Te koop bij Bol.com

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Deze verteller heeft een prima stem om naar te luisteren.
Haar mannenstemmen klinken mooi en zijn goed herkenbaar. Ze heeft ook voor de vrouwen prima en herkenbare stemmen.
Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

De serie is hiermee heel mooi afgerond. Erg jammer, want boek 7 vond ik echt geweldig en de schrijver zou best meer van zulke avonturen kunnen schrijven met deze shifters in de hoofdrol. Dit verhaal geeft het geheel een hartverwarmende afronding in kerstsfeer. Leuk om tijdens het koken en bakken van je kerstmaaltijd te luisteren.

Voor de laatste keer mijn opsomming van deze serie:
In boek 1 staat de “breed” wereld centraal en dat vind ik erg spannend aan het boek. Boek 2 is meer romance dan dat het om de supernatuurlijke wezens ging en is daarom een beetje teleurstellend. Vanaf boek 3 krijgen we een mooie mix van spanning, avontuur en romance. Wel begon de serie bij boek 4 als meer van hetzelfde aan te voelen.
Boek 5 en 6 tillen de serie weer naar boven en bieden meer verhaal en spanning anders dan de romance (die natuurlijk wel in ieder boek centraal staat).
Boek 6.5 is aardig stand-alone en gaat over Prince en de liefde van zijn leven.
In boek 7 staat (eindelijk!) geen nieuwe liefde centraal. We volgen Lexi in lief en leed terwijl haar “pack” aangevallen wordt. Boek 7 is het beste van allemaal. Als je hebt volgehouden en de hele serie hebt afgemaakt dan is boek 7 een prachtige beloning en dit boek (7.5) is de kers op de taart!

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *