Three hours

Alles over luisterboeken

Three hours

Engelse titel: Three hours
Genre: Romance, paranormal romance
Schrijver: Dannika Dark 
Verteller: Nicole Poole
Duur van het boek: 11 uur 33 minuten
Alle boeken van deze Seven serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 12 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit is deel 5 van de Seven serie. In deel 1 maak je kennis met de meeste personages van dit verhaal. In ieder boek staat een lid van de Weston pack (familie wolven) centraal in een romantisch verhaal.
Dit boek biedt een romantisch verhaal over shapeshifters. Deze supernatuurlijke wezens en meer worden “breed” genoemd in het verhaal.
Het verhaal gaat over Naya James en Wheeler Cole. Zij beleven hun romance in dit boek.
Naya is een exotische danser. Daarnaast deelt ze haar lichaam met een panter. Net als de andere personages in het boek is zij een shifter, maar als panter is ze niet veilig. Ten eerste zijn de andere shifters bang voor panters, omdat ze die niet vertrouwen en ten tweede worden panters vaak gedwongen te vechten in kooigevechten. Naya heeft daarom erg veel moeite om een “mate” te vinden. Aangezien ze honderden jaren oud kan worden probeert ze nu genoeg geld te verdienen met dit beroep om zo een startkapitaal voor de rest van haar leven te kunnen verdienen. Als ze een rijke “mate” kan vinden zou het nog beter zijn!
Maar haar toekomst ziet er niet rooskleurig uit: Naya vreest voor haar leven en de levens van de al ontvoerde danseressen en ze krijgt hulp van de Weston pack (wolven!).
Zo groeit er een band tussen haar en Wheeler. Wheeler heeft een verleden. Zijn broer heeft zijn leven bijzonder moeilijk gemaakt en Wheeler is er weliswaar levend uitgekomen, maar niet ongeschonden!

Te koop bij Bol.com

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Deze verteller heeft een prima stem om naar te luisteren. Haar stem voor Naya past heel goed en geeft haar karakter.
Haar mannenstemmen klinken mooi en zijn goed herkenbaar. Ze heeft ook voor de vrouwen prima en herkenbare stemmen.
Alleen haar stem voor Maizy valt tegen. Ze is nu elf jaar maar de verteller laat haar nog steeds als een kindje klinken. Blijkbaar heeft ze nog geen kinderen en weet ze niet hoe een elf jarig meisje praat.
Ik vind deze uitvoering toch een goed waard.

Mijn mening

Ik vind deze serie wel leuk (niet geweldig, maar wel aardig) en dit is zelfs de tweede keer dat ik deze serie luister. Ik had een aantal jaren geleden de meeste boeken gekocht bij Audible en nu zie ik dat ik de korte verhalen 6.5 en 7.5 met mijn Storytelabonnement kan luisteren. Daarom luister ik alle boeken nogmaals om deze twee nieuwe boeken in de juiste volgorde erbij te horen.
Ik vind deze serie wel leuk genoeg om de meeste boeken nogmaals te luisteren.

In deel 1 staat de “breed” wereld centraal en dat vind ik erg spannend aan het boek. Boek 2 is meer romance dan dat het om de supernatuurlijke wezens ging en is daarom een beetje teleurstellend. Boek drie en vier bieden een mooie mix van spanning, avontuur en romance. Wel begon de serie bij boek 4 als meer van hetzelfde aan te voelen.
Dit boek tilt de serie weer naar boven en biedt meer verhaal en spanning anders dan de romance (die natuurlijk ook nu weer centraal staat). Ik vond vooral het verhaal van Wheeler erg bijzonder en spannend. Zijn personage en achtergrond is heel goed utgewerkt, eigenlijk nog beter dan de andere personages in de vorige boeken.

Ik heb nog 4 boeken te gaan in deze serie. Nog één boek te gaan (die ik al ken) en daarna ga ik boek 6.5 luisteren (ken ik nog niet!). Hoewel ik deze serie wel leuk vind, vind ik het niet geweldig! Het is wel vermakelijk, maar niet een echte aanrader. Erg jammer. Het heeft wel potentie en ik houd wel van verhalen over shifters.

Ik heb dit verhaal als categorie “volwassen roman” gegeven, omdat er een aantal pikante stukken in voorkomen. Er komen niet veel van deze scènes voor in het verhaal, maar ze zijn er wel.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.