Five weeks

Engelse titel: Five weeks
Genre: Romance, paranormal romance
Schrijver: Dannika Dark 
Verteller: Nicole Poole
Duur van het boek: 11 uur 3 minuten
Alle boeken van deze Seven serie:

Het verhaal

Dit is deel 3 van de Seven serie. In deel 1 maak je kennis met de meeste personages van dit verhaal, maar op zich zou je dit boek ook wel stand-alone kunnen lezen.
Dit boek biedt een romantisch verhaal over shapeshifters. Deze supernatuurlijke wezens en meer worden “breed” genoemd in het verhaal.
Het verhaal gaat over Isabelle Monroe, roepnaam Izzy. Zij is een shifter. Ze deelt haar lichaam met een wolf.
Dit verhaal gaat vooral over haar lastige nieuwe start in deze stad. Ze woont samen met haar nieuwe vriend die zo nu en dan losse handjes heeft en haar de hele tijd met minachting behandelt. Op haar werk moet ze haar eigen vrouwtje staan omdat dronkelappen niet altijd even fatsoenlijk zijn en de man achter de bar is niet bepaald haar grootste fan!
Verder kan ze niet veilig over straat, omdat ze steeds ontvoerd lijkt te worden dankzij haar vriend.
En als kers op de taart: Jericho! Ze heeft een verleden met deze sexy rockster en laat ze nu net de stad hebben uitgekozen waar hij en zijn “pack” van wolven leven.

Verteller

Deze verteller heeft een prima stem om naar te luisteren, hoewel ik me wel kan voorstellen dat de meningen hierover kunnen verschillen (luister dus vooraf naar een fragment). Haar mannenstemmen klinken mooi en zijn goed herkenbaar. Ze heeft ook voor de vrouwen prima en herkenbare stemmen. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Ik vind deze serie wel leuk (niet geweldig, maar wel aardig) en dit is zelfs de tweede keer dat ik deze serie luister. Ik had een aantal jaren geleden de meeste boeken gekocht bij Audible en nu zie ik dat ik de korte verhalen 6.5 en 7.5 met mijn Storytelabonnement kan luisteren. Daarom luister ik alle boeken nogmaals om deze twee nieuwe boeken in de juiste volgorde erbij te horen.
Ik vind deze serie wel leuk genoeg om de meeste boeken nogmaals te luisteren.

In deel 1 stond de “breed” wereld centraal en dat vond ik erg spannend aan het boek. Boek 2 was meer romance dan dat het om de supernatuurlijke wezens ging en was daarom een beetje teleurstellend. Dit boek biedt weer een mooie mix van spanning, avontuur en romance. Dit boek is vele malen beter dan boek 2. De fascinerende wereld van shifters wordt weer verder uitgebouwd in dit boek. De personages zijn goed uitgewerkt en het verhaal is erg spannend.

Ik heb dit verhaal als categorie “volwassen roman” gegeven, omdat er een aantal pikante stukken in voorkomen. Er komen niet veel van deze scènes voor in het verhaal, maar ze zijn er wel.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Five weeks

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel (maar nu is alleen de Nederlandse versie nog beschikbaar). Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *