Charming

Engelse titel: Charming
Genre: Romance, paranormal romance
Schrijver: Dannika Dark 
Verteller: Nicole Poole
Duur van het boek: 6 uur 32 minuten
Alle boeken van deze Seven serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 12 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit is deel 6.5 van de Seven serie. In deel 1 maak je kennis met de meeste personages van dit verhaal. In ieder boek staat een lid van de Weston pack (familie wolven) centraal in een romantisch verhaal.
Dit boek biedt een romantisch verhaal over shapeshifters. Deze supernatuurlijke wezens en meer worden “breed” genoemd in het verhaal.
Het verhaal gaat over Prince. Hij is een “packmaster”. We kennen hem van de vorige boeken, omdat hij de Weston pack vaak heeft geholpen. Dit verhaal speelt zich af direct na boek 6 vrijwel zonder de leden van de Weston pack. Denver en Reno hebben een mini rolletje in het verhaal, maar dit verhaal is best wel stand-alone te lezen.
Ook nu weer krijgen we een romance in de wereld van shifters en magiërs. Naast romance biedt het verhaal genoeg avontuur.

Te koop bij Bol.com

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Deze verteller heeft een prima stem om naar te luisteren.
Haar mannenstemmen klinken mooi en zijn goed herkenbaar. Ze heeft ook voor de vrouwen prima en herkenbare stemmen.
Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Ik vind deze serie wel iets leuker dan vermakelijk, maar niet echt geweldig. Als beoordeling zou ik zeggen: voldoende +.
Dit verhaal past goed bij de rest van de serie.
De personages Kat en Prince zijn erg bijzonder en dat maakt dit verhaal zeer vermakelijk. Ik ben heel benieuwd hoe Kat verder in deze serie zal passen.

In boek 1 staat de “breed” wereld centraal en dat vind ik erg spannend aan het boek. Boek 2 is meer romance dan dat het om de supernatuurlijke wezens ging en is daarom een beetje teleurstellend. Vanaf boek 3 krijgen we een mooie mix van spanning, avontuur en romance. Wel begon de serie bij boek 4 als meer van hetzelfde aan te voelen.
Boek 5 en 6 tillen de serie weer naar boven en bieden meer verhaal en spanning anders dan de romance (die natuurlijk wel in ieder boek centraal staat).
Wel vind ik het jammer dat de regels in de wereld van de shifters niet consequent zijn. Uit de verhalen lijkt het alsof de shifters goed beschermd worden door de regels en dat de “council” de regels steng handhaaft, maar in alle boeken komt naar voren dat de shifters elkaar veel leed aandoen zonder enige consequentie. De schrijver meet per boek met twee maten. Als je de serie achter elkaar luistert is dit erg storend.

Ik heb dit verhaal als categorie “volwassen roman” gegeven, omdat er een aantal pikante stukken in voorkomen. Er komen niet veel van deze scènes voor in het verhaal, maar ze zijn er wel.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *