Seven Years

Engelse titel: Seven Years
Genre: Romance, paranormal romance
Schrijver: Dannika Dark 
Verteller: Nicole Poole
Duur van het boek: 11 uur 24 minuten
Alle boeken van deze Seven serie:

Het verhaal

Dit is een romantisch verhaal over shapeshifters en meer paranormale wezens. Deze wezens worden “breed” genoemd in het verhaal.
Het verhaal gaat over Lexi Knight. Haar broer is jaren geleden gestorven in een tragisch ongeluk. Nu na al die jaren is zijn beste vriend ineens weer terug. Zij was als tiener jarenlang hopeloos verliefd op hem.

Austin Cole is een shifter. Hij heeft een wolf in zich. Shifters zijn zowel mens als dier en delen samen een lichaam. Hij is er klaar voor om zijn eigen “pack” te beginnen.

Lexi heeft het op het moment best zwaar. Het is uit met haar vriend, maar hij blijft haar maar lastig vallen en rond deze periode is ze extra verdrietig door de dood van haar broer.
Het zal allemaal nog moeilijker worden, want zij blijkt niet het kind van haar ouders te zijn. Haar vader is op een nacht thuis gekomen met een baby en zo is ze Alexia Knight geworden. Wie of wat was ze daarvoor?

Dit verhaal gaat over Lexi en Austin, maar er gebeuren ook veel spannende dingen die met de “breed” wereld te maken hebben. We ontdekken vooral veel over het “pack” leven van de wolven.

Verteller

Deze verteller heeft een prima stem om naar te luisteren, hoewel ik me wel kan voorstellen dat de meningen hierover kunnen verschillen (luister dus vooraf naar een fragment). Haar mannenstemmen klinken ook mooi en zijn goed herkenbaar. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening

Hoewel Lexi en Austin altijd al van elkaar hebben gehouden is dit geen recht-toe-recht aan romance. Het ontdekken van de shifterwereld en vooral het leven in een “pack” staat voorop. Dat vind ik wel heel prettig, daardoor voelt het verhaal niet als excuus voor een romance, maar is de romance een leuke extra naast de supernatuurlijke gebeurtenissen.

Je leert veel personages kennen en dat is weer van belang voor de volgende delen van deze serie.

Seks speelt een rol in het verhaal, omdat het een onderdeel is van het leven van de vrouwelijke wolven, maar het wordt niet overdadig aangeboden. De kwantiteit ervan is op zich prima in dit boek. Het verhaal laat vooral naar voren komen wat je mag verwachten van een liefdevolle en attente man in je liefdesleven en seksleven.
De seksscènes in dit boek worden beter en vooral prettiger uitgewerkt dan ik tot nu toe in andere boeken ben tegengekomen.

Ik vind dit een prima begin van een nieuwe fantasy romance serie.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Seven Years

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel (maar nu is alleen de Nederlandse versie nog beschikbaar). Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *