A Damsel and a Demigod

Titel : A Damsel and a Demigod
Genre: Fantasy
Schrijver: Annette Marie
Verteller: Nelson Hobbs
Duur van het boek: 2 uur 29 minuten
Alle luisterboeken uit deze The Guild Codex: Spellbound serie:

Het verhaal

Dit is boek 0.5 van een serie over magiërs, heksen, demonen en hun verbonden strijders, weerwolven en meer. De drie magiërs uit deze serie zijn aan het werk. Een aantal gilden zijn ingehuurd om een pand te beveiligen. Kai ontdekt een dief (een prachtige vrouw) die stiekem het pand probeert in te sluipen. Ze beweert dat zij net als hij de “echte” dief probeert tegen te houden. Dan breekt er paniek uit op het pand, want er wordt ingebroken!
Zijn gevangene is beter op de hoogte dan Kai. Zij weet wie de dief is, wat hij heeft gestolen en wat hij met zijn buit probeert te bereiken. Hij sleept haar mee en gaat achter de dief aan! Ze moeten hun krachten bundelen om deze schijnbaar almachtige dief tegen te houden.

Te koop bij Bol.com

Verteller

De mannelijke verteller vertelt het verhaal vanuit Kai. Deze stem valt wel tegen als je Cris Dukehart gewend bent die het verhaal vanuit Tori vertelt. Ik vind deze uitvoering een voldoende waard.

Mijn mening over A Damsel and a Demigod

Dit verhaal is een kort avontuur van Kai. In dit verhaal ontdekken we hoe hij Isa ontmoet.
Ik vond dit verhaal niet zo leuk als de vorige boeken en eerst dacht ik dat dit een 0.5 verhaal zou zijn waarin we de drie magiërs zullen leren kennen voordat Tori in het spel kwam. Om die reden vond ik dit verhaal helemaal niet zo leuk, want ik vond het een slechte kennismaking met de drie magiërs.

Het verhaal is wel aardig, maar je kan het gerust overslaan. Het voegt maar een heel klein beetje (verwaarloosbaar) toe aan deze serie. Het verhaal is niet zo heel bijzonder. Heb je de mogelijkheid om het gratis te luisteren binnen je abonnement en heb je een paar uur over, dan is het wel een aardig verhaal om daarmee een klein beetje extra informatie te hebben bij het begin van boek 6.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie A Damsel and a Demigod

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *