Demon magic and a martini

Titel : Demon magic and a martini
Genre: Fantasy
Schrijver: Annette Marie
Verteller: Cris Dukehart
Duur van het boek: 7 uur 15 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Een vrije (niet aan een contract gebonden) demoon vliegt vrij rond. Er is een noodalarm van kracht en alle gilden en hun vechters werken gezamenlijk en gecoördineerd om deze demoon te doden.
De vechters werken in teams. Alle niet-vechters moeten verplicht in hun huis blijven of in het gildegebouw. Ze mogen niet de straat op!
Ook Esra wordt binnen gehouden. Dat is wel erg vreemd, want hij is één van de sterkste vechters! Misschien wordt het tijd voor Tori om achter het geheim van Esra te komen!

Luisterboek:

Verhaallijn en ontknoping

Tori ontdekt hoe gevaarlijk een gevecht met een demoon is. Zelfs de beste vechters zijn niet opgewassen tegen een demoon. Wanneer ze de opgelopen verwondingen ziet komen deze geklauwde wonden haar wel zeer bekend voor. Ze lijken griezelig veel op de geklauwde littekens van Esra.
Ze wist al lang dat Esra een gevaarlijk geheim verbergt, maar ze heeft er nooit naar gevraagd. Eerlijk gezegd heeft ze het nooit willen weten, omdat ze niet wilde dat hun vriendschap erdoor zou veranderen, maar nu lijkt het erop dat niet weten nog gevaarlijker is!
Ze dreigt alle drie haar beste vrienden kwijt te raken, omdat ze liever haar hoofd in het zand steekt in plaats van de problemen en gevaren onder ogen te komen. Kan ze het tij nog keren en haar vrienden en vriendschap nog redden?

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Verteller

Ik vind de stem van de verteller erg prettig om naar te luisteren. Haar stemmen voor de mannen vind ik niet herkenbaar klinken en ik vind ze niet zo mooi. Esra bijvoorbeeld klinkt alsof hij altijd buiten adem is. Ik vind deze uitvoering een voldoende.

Mijn mening

Ik heb enorm genoten van deze serie! Ik heb vandaag zelfs de hele middag in de tuin gewerkt met mijn koptelefoon op om deze serie maar helemaal af te kunnen luisteren! Mijn tuin ziet er nu ook prachtig uit met al het werk!
Jammer genoeg is mijn timing voor deze serie minder goed, want het volgende deel komt pas in oktober 2019. Nog even wachten dus!
Het enige dat ik jammer vind aan deze serie is dat Tori schijnbaar verliefd lijkt op iedereen. Het is net uit tussen haar en haar ene beste vriend Aaron, in de vorige delen scheen ze ook al te vallen voor “The Ghost” en nu heeft ze bijzondere gevoelens voor haar andere beste vriend? Dat vind ik wel een beetje te veel van het goeie. Maar gelukkig blijft het allemaal redelijk onschuldig. Ik vind het leuk, licht luistermateriaal over tovenaars, magiërs, alchemisten en nu ook demonen. Zeer fantasierijk dus.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *