The Alchemist and an Amaretto

Titel : The Alchemist and an Amaretto
Genre: Fantasy
Schrijver: Annette Marie
Verteller: Cris Dukehart
Duur van het boek: 6 uur 55 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit is alweer deel vijf uit deze serie. Tori gaat met haar beste vrienden, de drie magiërs, hun kerstvakantie vieren. Aaron gaat elk jaar in de kerstvakantie naar zijn familie. Dat is op zich geen pretje, want de druk die zijn ouders ieder jaar op hem zetten is enorm. Hij neemt elk jaar zijn beste vrienden mee die hem op het rechte pad moeten houden, want door de aandacht die hij elk jaar krijgt stijgt het steeds naar zijn hoofd en dan verandert hij in een persoon die hij niet wil zijn. Dit jaar gaat Tori met ze mee en ze kan daar ervaren hoe anderen naar haar magiërs kijken en welke status ze hebben in hun wereld.
Natuurlijk gaat ook nu weer niet alles van een leien dakje en maken we ons op voor het volgend avontuur. Dit keer met shifters (weerwolven)!

Luisterboek:

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Verteller

Ik vind de stem van de verteller erg prettig om naar te luisteren. Haar stemmen voor de mannen vind ik niet zo mooi. Ik vind deze uitvoering een voldoende.

Mijn mening

Ik vind deze serie best leuk, maar ik moet wel zeggen dat ik dit deel minder leuk vind.
De spanning van het verhaal zoals ik gewend ben uit de vorige delen komt erg laat op gang. De eerste twee uur gaat vooral over “koetjes & kalfjes” en aantrekkingskracht.
Toch vond ik dit verhaal wel vermakelijk en leuk genoeg om deze serie te blijven volgen.
De verhalen van deze serie is licht luistermateriaal over tovenaars, magiërs, alchemisten, demonen en nu ook weerwolven. Zeer fantasierijk dus.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *