Two witches and a whiskey

Titel : Two witches and a whiskey
Genre: Fantasy
Schrijver:  Annette Marie
Verteller: Cris Dukehart
Duur van het boek: 8 uur 9 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

De magische politie is op zoek naar Tori. Ze weten niet precies wie ze zoeken, want ze zoeken een roodharige vrouw met een valse naam. Deze vrouw heeft tijdens het verhoor van een stel (in het vorig boek) een illegale artifact gebruikt! Oeps!
Tori mag voorlopig niet naar haar werk gaan en ze moet weer uit de buurt blijven van alle leden van deze magische gilde. Sterker nog: Iedereen moet haar wissen uit hun contactgegevens!
Dan komen er twee heksen bij haar aankloppen. Ze hebben de hulp van hun gilde nodig. Dit is het begin van weer een nieuw avontuur waarin Tori, een mens, in allerlei levensbedreigende situaties terecht komt vol met magische tegenstanders en één van de sterkste feeën van de zee.

Luisterboek:

Verhaallijn en ontknoping

Tori woont samen met een fee in haar nieuwe huis. In het vorig boek kon ze dit huis voor een goedkope prijs huren, omdat mensen dachten dat het er spookte. Ze kan het best goed vinden met haar fee, op enkele incidenten na dan.
Wanneer twee heksen haar erin luizen en zo de hulp van haar gilde afdwingen beginnen de problemen. Het ziet er heel slecht uit voor Tori. Haar beste vrienden, haar gilde en zelfs “The Ghost” uit het vorig boek doen alles wat ze kunnen om haar leven te redden.
Tori wil zo graag meer deel uitmaken van deze magische wereld. Ze onderzoekt of ze niet toevallig toch magisch is, want het kan toch niet puur toeval zijn dat zij in deze wereld is terecht gekomen?

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Verteller

Ik vind de stem van de verteller erg prettig om naar te luisteren. Haar stemmen voor de mannen vind ik niet herkenbaar klinken en ik vind ze niet zo mooi. Esra bijvoorbeeld klinkt alsof hij altijd buiten adem is. Ik vind deze uitvoering een voldoende.

Mijn mening

Dit is een leuke en vooral vrolijke serie. Ik vind Tori echt geweldig en haar gedrag is lachwekkend. Er speelt ook wat onschuldige romantiek in dit verhaal. Tori wordt omringd door allemaal zeer aantrekkelijke mannen en haar aandacht wordt daar dan ook regelmatig door getrokken. Ze “date” met één van haar beste vrienden, maar ze heeft niet echt de behoefte om daar meer van te maken, maar hoe vertelt ze dat aan hem?
Dit is weer een leuk avontuur en het wordt heel fijn afgerond. Dit is tot nu toe een heerlijke serie om zo naar te luisteren of te lezen in de vakantie. Lekker op een bankje zitten in de tuin en genieten van een gezellig verhaal.
Nog één boek te gaan. Ik weet nog niet of dat het einde is van deze serie of dat er nog een boek moet uitkomen, maar dat merk ik wel snel genoeg.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *