Druid Vices and a Vodka

Titel : Druid Vices and a Vodka
Genre: Fantasy
Schrijver: Annette Marie
Verteller: Cris Dukehart
Duur van het boek: 9 uur 15 minuten
Alle luisterboeken uit deze The Guild Codex: Spellbound serie:

Het verhaal

Boek 6 van deze serie over magiërs, druïden, demonen, heksen, enz. Tori krijgt bezoek van een fae. Dit is de bescherm fae van de druïde Zack. Zack is een beruchte “rogue” die gezocht wordt door de magische politie. Hij is gevangen genomen en zijn fae vraagt Tori om hulp. Wanneer Tori deze taak op zich neemt lijkt alles in haar leven en de levens van haar vrienden van kwaad naar erger te gaan. Ze doet wat ze kan om haar vrienden te helpen. Ze probeert Zack uit handen van de magische politie te houden, terwijl ze aan het onderzoeken is hoe ze haar vriend Esra kan redden van zijn ondergang en voor ze het weet is haar stad een oorlogsgebied geworden, waarbij de magiërs in de stad het doelwit lijkt te zijn.

Te koop bij Bol.com

Verteller

Ik vind de stem van de verteller erg prettig om naar te luisteren. Ik vind deze uitvoering een ruimvoldoende waard.

Mijn mening over Druid Vices and a Vodka

Leuk verhaal over het leven van Tori in deze wereld vol magiërs. Tori wordt steeds stoerder en weet haar mannetje wel te staan tussen alle supermagiërs om haar heen. Dit verhaal biedt wat meer complexiteit en dat vind ik wel erg prettig. Er is ook erg veel magische actie, maar de wijze waarop ze worden beschreven valt hier en daar een beetje tegen.
Er speelt een klein beetje romantiek mee in dit verhaal, maar dit voert op zich niet echt de boventoon en tot nu toe is het allemaal super onschuldig. Een zoen hier en hooguit een zoen daar.
Dit verhaal biedt een prima einde. Op zich heb ik niet het idee dat er heel veel wordt afgerond en ik zal dan ook snel verder gaan met deel 7, maar toch ben ik zeer tevreden over de wijze waarop de schrijver dit boek laat eindigen.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Druid Vices and a Vodka

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *