Damned Souls and a Sangria

Titel : Damned Souls and a Sangria
Genre: Fantasy
Schrijver: Annette Marie
Verteller: Cris Dukehart, Teddy Hamilton
Duur van het boek: 7 uur 55 minuten
Alle luisterboeken uit deze The Guild Codex: Spellbound serie:

Het verhaal

Boek 8 van een fantasyserie over demonen, magiërs, heksen, druïden en meer. Ken je deze serie nog niet, dan raad ik je wel aan om bij deel 1 te beginnen.
Dit boek staat geheel in het teken van het lot van Esra. Hij en zijn demoon willen los van elkaar verder gaan. Ze leven al ruim 10 jaar met elkaar in Esra’s lichaam. Het is alleen de vraag of het mogelijk is om ze op een veilige wijze van elkaar te scheiden. Zullen ze hun scheiding overleven en wat zal de demoon doen zodra hij vrij is? Is de demoon wel te vertrouwen? Ondertussen zitten ze allemaal in grote moeilijkheden. In hun zoektocht naar een wijze om Esra te redden hebben ze het bestaan van een sekte ontdekt en hebben ze veel geheimen van deze sekte ontrafeld. Hiermee hebben ze een strijd met deze sekte ontketend waardoor veel te verliezen valt. De sekte valt niet alleen deze groep vrienden aan, maar ook hun gildeleider en hun hele gilde.

Te koop bij Bol.com

Verteller

Ik vind de stem van de verteller erg prettig om naar te luisteren. Ik vind deze uitvoering een ruimvoldoende waard.

Mijn mening over Damned Souls and a Sangria

De ontwikkeling rondom de sekte van Esra’s jeugd krijgt een prima afwikkeling in dit boek. Het einde voelt goed afgerond aan. Na het lezen van dit boek geeft het niet als je weer een poos moet wachten op een nieuw deel. Zelf ben ik ook van plan om eerst te wachten totdat er weer drie nieuwe boeken uit zijn voordat ik verder ga met deze serie. Het valt me op dat je sommige boeken het beste direct na elkaar kan luisteren in plaats van iedere keer te moeten wachten.

Ik ben heel benieuwd hoe vampiers en weerwolven verder uitgewerkt zullen gaan worden in nieuwe boeken van deze serie.
Wat magische actie betreft, vond ik de beschrijving weer wat tegenvallen, maar misschien ligt dat wel aan mij.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Damned Souls and a Sangria

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *