Lost Talismans and a Tequila

Titel : Lost Talismans and a Tequila
Genre: Fantasy
Schrijver: Annette Marie
Verteller: Cris Dukehart, Teddy Hamilton
Duur van het boek: 7 uur 55 minuten
Alle luisterboeken uit deze The Guild Codex: Spellbound serie:

Het verhaal

Esra heeft niet lang meer te gaan. De strijd die hij voert met de demoon in zijn lichaam zal spoedig leiden tot het verlies van zijn verstand. Hij moet dat moment voorkomen, omdat zijn demoon niet de kans mag krijgen zijn vrienden te doden. Zijn gilde leider heeft hem beloofd een einde aan zijn leven te maken, wanneer het moment in zicht komt. Tori weigert dit zonder slag of stoot te laten gebeuren. Ze gaat op onderzoek uit en sleept haar vrienden Kai en Aron met haar mee. Ze heeft een plan gemaakt met Esra’s demoon en ze gooit nu haar eigen leven (en ook die van haar vrienden) in de waagschaal om een wijze te vinden waarop Esra en zijn demoon gered kunnen worden.
Het plan lijkt zeer simpel. Esra’s demoon heeft Tori enkele aanwijzingen gegeven om een boek (spreukenboek) te vinden in een verlaten gebied. Kan niet misgaan toch?!

Te koop bij Bol.com

Verteller

Ik vind de stem van de verteller erg prettig om naar te luisteren. Ik vind deze uitvoering een ruimvoldoende waard.

Mijn mening over Lost Talismans and a Tequila

Goed verhaal over de ontwikkeling van Tori en Esra in deze serie.
Op dit moment gaat het erg slecht met de vrienden. Tori heeft al haar magische voorwerpen opgeofferd om Esra te redden en nu ze weer terug bij af is (niet meer krachten dan een gewoon mens) voelt ze zich behoorlijk minderwaardig aan haar vrienden en kan ze niets meer toevoegen aan hun strijd.
Esra is alleen maar in staat te wachten op zijn einde. Zijn demoon doet wat hij kan om Esra kalm te houden om Tori de tijd te geven voor haar zoektocht.
Kai leeft gedwongen met zijn verloofde en is losgetrokken van zijn beste vrienden en Aron staat op het punt zijn twee beste vrienden kwijt te raken.
Dit verhaal brengt ons verder in deze serie en geeft ons een glimp van wat het lot voor deze vrienden in petto heeft.
Er zijn veel magische actie scènes in dit boek en ze worden ditmaal veel beter beschreven dan het vorig boek. De demonen voeren nu de boventoon in de actie scènes. Er speelt ook een mentalist in dit verhaal en die maakt de strijd zeer interessant.

Dit boek bouwt lekker verder aan de serie en schetst een fundament voor een spannende afwikkeling. Esra was al vrij krachtig, maar ik ben zeer benieuwd hoe de schrijver hem nu verder gaat beschrijven in deze serie en natuurlijk wat zijn lot zal zijn.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Lost Talismans and a Tequila

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *