Dark arts and a daiquiri

Titel : Dark arts and a daiquiri
Genre: Fantasy
Schrijver:  Annette Marie
Verteller: Cris Dukehart
Duur van het boek: 7 uur 39 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Het verhaal gaat verder na deel 1. Tori werkt nog steeds bij het gilde in de bar. Zo lang haar werkaanvraag nog niet is afgewezen kan ze er gewoon blijven werken. Gek genoeg verdwijnt haar werkaanvraag iedere keer. Haar manager is een chaoot en raakt het steeds kwijt.
Haar drie beste vrienden, drie magiërs, hebben een opdracht aangenomen waarbij ze haar om hulp vragen. En zo begint een nieuw avontuur!

Luisterboek:

Verhaallijn en ontknoping

Tori besluit haar vrienden te helpen. Hoewel het werk haar enorm gevaarlijk lijkt, wil ze heel graag helpen, omdat ze zelf ook uit een verwaarloosd gezin komt, net als het meisje die ze zoeken. Nu is het meisje ontvoerd door een nare tovenaar en ze besluit alles op alles te zetten om het meisje te redden. Ze ontdekt al snel tot hoe ver ze bereid is te gaan wanneer hij haar de keus geeft: “Wat wil je? Je kan terug gaan of je kan met me meegaan. Maar als je met me mee gaat kan je NOOIT meer terug keren!”
Het meisje, Nadia, heeft toen ook voor dit besluit gestaan. Als ze nu terug keert zal ze nooit gered kunnen worden…..

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Verteller

Ik vind de stem van de verteller erg prettig om naar te luisteren. Alleen vind ik haar mannenstemmen niet echt herkenbaar klinken. Vaak duurt het eventjes voordat ik door heb wie er aan het woord is. Ik vind deze uitvoering ruim voldoende.

Mijn mening

Weer een leuk verhaal. Het verhaal is op zich erg simpel. Heb je even zin in een heerlijk zomers verhaal, zonder veel gedoe en dan ook nog eens lekker in een fantasysfeer met magiërs, tovenaars, alchemisten, heksen, draken en feeën? Dan kan ik deze serie van harte aanraden! Ten minste: ik hoop dat deel 3 en deel 4 ook zo leuk zullen zijn!
Er speelt een klein beetje romantiek mee in dit verhaal, maar dit voert op zich niet echt de boventoon en tot nu toe is het allemaal super onschuldig. Een zoen hier en hooguit een zoen daar.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *