Gratis Zomerlezengeschenk 2024 bij Bol.com

Bol.com biedt deze zomer een speciaal Zomerlezengeschenk aan bij aankoop van Nederlandstalige boeken ter waarde van minimaal €15. Het geschenk is een exclusieve thriller genaamd “Flamingo Beach”, geschreven door Suzanne Vermeer. De actie loopt van 20 juni tot en met 30 juni. In “Flamingo Beach” beleven Tara en haar man Amir een droomvakantie op Curaçao,

resort Curacao

Flamingo Beach

“Flamingo Beach” is een meeslepende zomerthriller perfect voor de vakantieperiode. Het verhaal volgt Tara en haar man Amir tijdens hun vakantie in een resort op Curaçao. Hun idyllische verblijf verandert in een nachtmerrie wanneer ze een dode vrouw buiten hun hut vinden. De situatie verergert wanneer later nog een vrouw wordt vermoord, wat hun vakantie een angstaanjagende wending geeft.

Zomerlezengeschenk bij Bol.com

Zo werkt deze actie:
Als je bij Bol.com voor minimaal €15 aan fysieke boeken koopt, krijg je automatisch een papieren geschenkboek. Koop je digitale boeken, dan kun je het e-geschenk binnen 24 uur op je apparaat zetten.

Als je zowel fysieke als digitale boeken bestelt en geen van beide bereikt €15, krijg je geen geschenk. Het papieren geschenk is op=op. Deze actie geldt niet voor te reserveren boeken, studieboeken, luisterboeken en boeken van externe verkopers.

Tips voor leuke boeken van 15+ euro bij Bol.com:

Hier zijn tips voor leuke boeken bij Bol.com waarmee je net boven de €15-grens komt om in aanmerking te komen voor het gratis Zomerlezengeschenk.

Wedden dat ik blijf

Wedden dat ik blijf” vertelt het verhaal van Debby en haar zus Hilde, die verhuizen van Amsterdam naar het platteland voor een frisse start. Ze willen een beter leven voor zichzelf en hun kinderen, weg van de drukte van de stad. Debby en Hilde maken een afspraak: wie als eerste een huis vindt, bepaalt waar ze gaan wonen. Debby droomt van een oude boerderij vol dieren zoals alpaca’s, geitjes en kippen. Hoewel het plattelandsleven romantisch lijkt, ondervindt Debby weerstand van sommige dorpsbewoners en moet ze beslissen over haar toekomst en relaties. Dit verhaal biedt een mix van zelfontdekking, nieuwe liefdes en de uitdagingen van het leven in een gemeenschap.

 Je moest eens weten

Je moest eens weten” is een liefdesverhaal over Billy, die verliefd wordt op haar norse baas, Matthew. Ondanks haar angst voor binding, raakt Billy snel diep in de liefde verstrikt. Matthew’s leven is echter ingewikkeld; hij heeft een dochter met problemen en een geschiedenis met Carmen. Het verhaal begint als een luchtige “enemy to lovers” romance, maar ontwikkelt zich tot een complex drama vol pijn en verdriet. De schrijver belicht hoe de dood van een kind een huwelijk beïnvloedt, met liefdevolle en verrassende personages die obstakels overwinnen.

Daar waar de rivierkreeften zingen

Daar waar de rivierkreeften zingen” vertelt het verhaal van Kya, ook wel het moerasmeisje genoemd, die moederziel alleen in een hut in het moeras opgroeit nadat haar familie haar in de steek heeft gelaten. Het boek volgt twee verhaallijnen: Kya’s moeilijke maar boeiende levensreis en het onderzoek naar de moord op Chase Andrews door de sheriff. Terwijl Kya probeert te overleven en haar eigen plek in de wereld te vinden, wordt ze verdacht van Chase’s dood. Het verhaal onthult langzaam de verbanden tussen haar verleden en het misdrijf, met thema’s van overleving, vertrouwen en de schoonheid van de natuur.

Dit boek is een aanrader vanwege de prachtige schrijfstijl en het meeslepende verhaal. De schrijver combineert poëzie en proza om Kya’s diepe verbondenheid met het moeras en de dieren die daar leven te laten zien, terwijl de spanning rond de moord op Chase steeds verder oploopt.

De Camino

De Camino” speelt zich af in het heden en duikt in de geschiedenis van de Joegoslavische oorlog. Lotte Bonnet begrijpt niet waarom haar man Emil, een Bosnische vluchteling, zelfmoord pleegde tijdens de Camino. Vastbesloten om antwoorden te vinden, volgt ze zijn route en ontdekt dat hij een valse identiteit had. Terwijl ze zijn verleden ontrafelt, wordt ze zelf bedreigd. Het verhaal combineert de spanning van een thriller met de diepe emotionele lagen van verlies en identiteit, waarbij de Camino levendig wordt beschreven.

Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

Tijdens een feest voor Alec Salters verjaardag verdwijnt zijn vrouw Charlotte plotseling. Hun dochter Etty is in paniek wanneer Charlottes jurk aan de waterkant wordt gevonden, terwijl Alec opmerkelijk kalm blijft. Jaren later, bij het opruimen van het familiehuis, herleeft het drama. De broers lanceren een podcast over de verdwijning, wat leidt tot hernieuwde onderzoeken door rechercheur Maud O’Connor. Etty, getekend door het verlies, ontdekt steeds meer geheimen terwijl de dorpsgemeenschap op zijn kop wordt gezet door emoties en speculaties. Lees meer over dit boek.

Lenoir

Lenoir” volgt Jacob Lenoir, een Rotterdamse rechercheur, zowel in zijn privéleven als in zijn werk. Het boek begint dramatisch wanneer Lenoir wakker wordt naast het lichaam van zijn vermoorde zwager, zonder herinnering aan wat er is gebeurd. Terwijl hij zijn sporen probeert te wissen, ontdekken we hoe zijn leven verstrengeld raakt met een oude cold case. Lenoir werkt aan het heropenen van een zaak van 20 jaar geleden waarbij grote fouten zijn gemaakt. Ondertussen raakt zijn familie ook betrokken bij een reeks gewelddadige gebeurtenissen. Dit boek is een spannende thriller met intrigerende vragen over de menselijke capaciteit voor geweld.

Zomerleesgeschenk
Gratis Zomerlezengeschenk “Flamingo Beach” van Suzanne Vermeer bij Bol.com.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Een gedachte over “Gratis Zomerlezengeschenk 2024 bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *