Het Zomerlezengeschenk 2024: geschreven door Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer schrijft het Zomerleesgeschenk

Zomerlezen is een leesactie die plaatsvindt van 20 juni tot 21 juli 2024.
Dit jaar schrijft Suzanne Vermeer, de bekende Nederlandse thrillerschrijver, het Zomerlezengeschenk. Het boek heet “Flamingo Beach.”

“Flamingo Beach” is een spannende zomerthriller die past bij de vakantieperiode. Het verhaal gaat over Tara en haar man Amir die op vakantie zijn in een resort op Curaçao. Ze vinden een dode vrouw buiten hun hut en later wordt er nog een vrouw vermoord. Dit zorgt ervoor dat hun vakantie een nare wending krijgt.

Suzanne Vermeer als auteur

Suzanne Vermeer is een pseudoniem en was oorspronkelijk de naam waaronder thrillerauteur Paul Goeken schreef. Na zijn overlijden werd het pseudoniem voortgezet door een onbekende schrijver. Wie dit is, is een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse boekenwereld. Suzanne Vermeer is bekend om haar zomer- en winterthrillers, en haar boeken zijn erg populair hier in Nederland.

Tips voor leuke boeken:

Als je tussen 20 en 30 juni 2024 voor minimaal € 15 aan boeken koopt bij een boekwinkel, krijg je “Flamingo Beach” gratis. Welke boeken zijn het kopen zeker waard? Lees mijn lijst met topboeken hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *