10% korting op trendy TikTok boeken bij Bol.com!

Hoi boekenwurmen! Het is zover. Het is tijd om je leesbril op te zetten, je (luisterboek-)ervaring op te zetten en je te laten meeslepen door de onvergetelijke verhalen van de huidige boeken hype op TikTok. En weet je wat?
Bol.com heeft nu een fantastische aanbieding: koop 2 boeken en krijg 10% korting! Deze boeken zijn momenteel enorm populair op TikTok en nu kan je ze tegen een lagere prijs zelf proberen. Kijk gewoon uit naar de rode banner met de tekst ‘Ontvang 10% korting bij aankoop van 2 boeken’ naast de prijs.

Ontvang 10% korting bij aankoop van 2 boeken bij Bol.com. Deze boeken zijn nu hyped op TikTok.

Maar waarom zijn deze boeken zo populair op TikTok? Wel, er is maar één manier om daar achter te komen – kies twee van deze boeken en duik erin. Wie weet, misschien word jij ook wel onderdeel van deze boekenrage.

Nu vraag je je misschien af, welke boeken moet ik kiezen? Geen zorgen, ik heb een paar suggesties voor je. Ik heb namelijk een aantal van deze boeken zelf gelezen. Hier zijn mijn gedachten:

 • “Verity” van Colleen Hoover: ★★★✰✰
  Dit verhaal is een thriller vol met pikante seksscènes en plat (seks)taalgebruik.
 • “De wrede prins” van Holly Black: ★★★★✰
  Dit verhaal volgt het sterfelijke meisje Jude in een elfenwereld vol intriges, waar ze vecht voor macht en verstrikt raakt in een complexe relatie met prins Cardan.
 • “The Summer I Turned Pretty” van Jenny Han (alleen de Engelse versie!): ★★★✰✰
  Een zomers liefdesverhaal dat zowel hartverwarmend als hartverscheurend is.
 • “A Court of Thorns and Roses” van Sarah J. Maas (alleen de Engelse versie!):
  Een episch fantasy-avontuur met een romance die je niet loslaat. ★★★★✰
 • “De alchemist” van Paulo Coelho: ★★★★✰
  Dit verhaal is inspirerend met een prachtige boodschap.
  Het is een mooi boek die je aan het denken zet over je eigen leven en je inspireert om te dromen en je dromen durven waar te maken.
 • “Twisted Love” van Ana Huang (alleen de Engelse versie!): ★★★★✰
  Erotische roman met een diepe, obsessieve liefde tussen Ava en Alex, verweven met zware thema’s als stalken en dominantie, die zorgen voor een intens en meeslepend verhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *