Top 3 Young Adult romance luisterboeken: Cinder & Ella, Twilight en Vamps – Vers Bloed

Geniet van de wereld van de Young Adult romance met deze drie must-read (luister)boeken: Cinder & Ella, Twilight en Vamps – vers bloed. Elk verhaal neemt je mee op een boeiend en emotioneel avontuur, waarbij je wordt ondergedompeld in de levendige en complexe werelden die door de auteurs zijn gecreëerd. Mijn ervaringen met deze boeken deel ik graag met jullie.

Cinder & Ella

Als eerste neem ik je mee naar het hartverwarmende verhaal van Cinder & Ella, geschreven door Kelly Oram. Dit boek is het eerste deel van een young adult romantische serie, geïnspireerd op het sprookje Assepoester. Het is een heerlijk romantisch verhaal, maar ook een verhaal over zelfontdekking en veerkracht na een zeer traumatische gebeurtenis. Je maakt kennis met de getekende Ella die een nieuw leven opbouwt te midden van de ruïnes van haar oude leven. Haar enige steun en toeverlaat is Cinder, een online vriend die zijn eigen geheimen verbergt. Als een hedendaagse make-over van Assepoester, vind ik dit verhaal absoluut de moeite waard en een ware emotionele achtbaanrit.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Twilight

Vervolgens neem ik je mee naar de wereld van Twilight, geschreven door Stephenie Meyer. Deze serie is een fascinerend liefdesverhaal tussen een meisje, Bella, en een vampier, Edward. De intensiteit van hun relatie houdt je van begin tot eind in zijn greep. Twilight is een perfecte mix van spanning en romantiek en de emotionele reis van Bella en Edward is ronduit adembenemend. Ik geef deze serie zeker 5 van de 5 sterren en raad het iedereen aan die houdt van een flinke dosis romantiek en een beetje bovennatuurlijk avontuur.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book en paperback, hardcover en dwarsligger in het Nederlands.
  • Amazon.nl: Kindle, paperback en hardcover in het Nederlands.
  • Storytel: E-book in het Nederlands.
  • Nextory: E-book in het Nederlands.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book in het Nederlands en luisterboek in het Engels.

Vamps Vers Bloed

Last but not least, neem ik je mee naar de wereld van Vamps – vers bloed, geschreven door Nicole Arend. Dit boek introduceert een wereld waarin vampiers hun eigen school hebben, vergelijkbaar met Zweinstein in Harry Potter, maar nu voor vampiers. Het is een spannend avontuur vol groepsdynamiek, relaties en bloedsoorten die het verhaal een extra dimensie geven. Het hoofdpersonage, Dillon, heeft een zeldzaam bloedtype dat de aandacht trekt van de krachtige vampiers in deze wereld. Ondanks enkele ongeloofwaardige uitspraken van personages, heb ik dit boek in één ruk uitgelezen en kijk ik uit naar het vervolg.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Elk van deze boeken biedt een unieke draai aan het genre van de Young Adult romance en biedt luisteraars een meeslepende ervaring. Dus of je nu houdt van sprookjeshervertellingen, bovennatuurlijke liefdesverhalen of vampierscholen, deze boeken hebben voor ieder wat wils.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *