Countdown Joe Ledger zombie serie

Titel: Countdown
Genre: Thriller, zombie
Schrijver: Jonathan Maberry
Verteller: Ray Porter
Duur van het boek: 0 uur 20 minuten
Alle boeken van deze Joe Ledger serie :

Het verhaal

Dit korte verhaal is wat vooraf gaat aan boek 1 van deze Joe Ledger serie. Het verhaal bestaat grotendeels uit het begin van boek 1 met een beetje extra informatie.
In dit verhaal ontmoet je Joe Ledger. Hij werkt voor Baltimore PD en gaat een inval uitvoeren op een terroristische organisatie. Vrijwel direct ontstaat er een vuurgevecht, waarbij hij aangevallen werd door een man die eruitziet alsof hij te veel drug heeft genomen. Zijn tanden zijn groen (ziet hij wanneer de man naar hem gromt) dus hij zal wel onder invloed van zeer vreemde drugs zijn.
Gek genoeg lijkt het erop alsof de man hen graag zou willen verslinden en hij zet dan ook direct zijn tanden in de eerste de beste arm die hij ziet. Gelukkig heeft Joe Ledger zich stevig ingepakt in een dik laag kevlar, waardoor de man zijn huid niet raakt.
Hoewel deze man geen wapens draagt is hij wel behoorlijk enthousiast in het willen kauwen op de arm die hij vast heeft, dus schakelt Joe Ledger hem uit.

Te koop bij Bol.com

Verteller

Leuke stem. Ik vind deze uitvoering een ruimvoldoende waard.

Mijn mening van Countdown (Joe Ledger serie)

Dit is een kort verhaal om kennis te maken met het begin van deze serie. Als je dit verhaal zonder extra kosten kan luisteren binnen je abonnement, dan kan ik het je wel aanraden. Ik zou het verhaal alleen niet kopen, omdat 20 minuten wel erg kort is om er voor betalen (vind ik).
Ik zou graag willen binnen met boek 1 Patient zero, maar ik vind het erg lastig om dit boek te vinden. Daarom begin ik nu dus maar met boek 1.1 Zero Tolerance boek.
**EDIT:
Na boek 1.1 was ik zelfs begonnen met boek 1.2, maar het niet kennen van boek 1 bleef enorm aan me knagen. De boeken laten me duidelijk merken dat ik deze serie wel erg leuk vind en het niet kennen van boek 1 is een groot gat in deze serie. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik boek 1 Patient zero via een omweg als luisterboek in Amerika gekocht!**

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Countdown

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *