Material Witness

Titel: Material Witness
Genre: Thriller, horror, spookverhaal
Schrijver: Jonathan Maberry
Verteller: Ray Porter
Duur van het boek: 1uur 16 minuten
Alle boeken van deze Joe Ledger serie :

Het verhaal

Let op: dit is een kort verhaal!
Joe Ledger en wat er over is van zijn team (na Patient zero) hebben als missie om een verdwenen persoon te vinden. Het gaat om een schrijver die naar zijn eigen zeggen een plot heeft bedacht voor zijn nieuwe boek waarmee terroristen op een zeer simpele wijze Amerika een genadeklap kunnen toebrengen. Aangezien zijn ideeën niet in de verkeerde handen mogen vallen, zit hij min of meer gedwongen verborgen in een stad als onderdeel van “witness protection programme”.
Eenmaal in het stadje aangekomen beginnen de zaken er zeer vreemd uit te zien. Het stadje zelf lijkt wel uit een Steven King verhaal te komen!

Te koop bij Bol.com

Verteller

De verteller is erg fijn om naar te luisteren. Zijn stemmen voor de verschillende personages zijn ook best goed. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening van Material Witnes (Joe Ledger serie)

Bijzonder verhaal! Ik heb enorm genoten van de spookachtige taferelen van het verhaal. Alleen jammer dat het zo kort is, want het smaakt naar meer.

Op zich is dit verhaal helemaal los te zien van de Joe Ledger serie. Het speelt zich af na Patient zero, maar het heeft verder niks met het zombieverhaal te maken. Het is puur een avontuur uit het leven van Joe Ledger. Het had verder niks met Joe Ledger te maken. Het had ook gespeeld kunnen worden door een ander personage.

Ben je nog niet bekend met de Joe Ledger serie en kan je dit boek zonder extra kosten luisteren binnen je abonnement, dan raad ik het je van harte aan, zodat je kennis kan maken met de schrijfstijl van deze schrijver. Ik weet zeker dat je direct verkocht zal zijn, maar ik waarschuw je: begin hier alleen aan als je zeker weet dat je ook aan boek 1 Patient zero kan komen! Anders blijft het aan je knagen!
Verder vind ik dit boek op zich best goed om het voor een paar euro’s te kopen. Voor een bedrag boven de 10 euro vind ik dit boek te kort.

Ik geloof dat dit verhaal een samenkomst is van twee series van deze schrijver. Het gaat om de Ghost road blue trilogie (Pine Deep stories) en Joe Ledger. Ik denk dat ik nog wel even bezig zal blijven met deze schrijver, want dit boek maakt me wel erg nieuwsgierig naar zijn horrorverhalen.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Material Witness

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *