Deep, Dark

Alles over luisterboeken

Deep, Dark

Titel: Deep, Dark
Genre: Thriller, horror, wezens (mutatie)
Schrijver: Jonathan Maberry
Verteller: Ray Porter
Duur van het boek: 0 uur 50 minuten
Alle boeken van deze Joe Ledger serie :

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 12 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Let op: dit is een kort verhaal!
Joe Ledger en wat er over is van zijn team (na Patient zero) hebben als missie om in te grijpen na een aanval van terroristen op een ondergrondse faciliteit.
Ze moeten snel werken, want het complex zal geheel afgesloten worden en als ze niet op tijd eruit zijn zullen zij samen met de hongerige wezens worden opgesloten. Ze zullen niet gered worden en de wereld zal nooit te weten komen wat hier is gebeurd.
Eenmaal in het complex ontdekken ze dat er geen sprake is van terrorisme. Het gaat hier om proeven op mensen die lelijk mis zijn gegaan. Zonder te weten wat hun daadwerkelijk te wachten stond hebben Amerikaanse soldaten meegedaan aan deze proeven die nu hun ondergang zijn geworden. Het is nu aan Joe Ledger om Amerika veilig te houden. Maar wie moet hij tegenhouden?

Te koop bij Bol.com

Verteller

De verteller is erg fijn om naar te luisteren. Zijn stemmen voor de verschillende personages zijn ook best goed. Ik vind deze uitvoering een goed waard.

Mijn mening van Deep, dark (Joe Ledger serie)

Bijzonder verhaal! Het verhaal begint enorm spannend aangezien Joe Ledger vertelt dat ze op het punt staan in een kluis te stappen. De tijd tikt hun kansen af en wanneer hun tijd erop zit zal de kluis voorgoed afgesloten worden. Als ze niet op tijd eruit zijn zullen ze voorgoed opgesloten zitten met de monsters!

Op zich is dit verhaal helemaal los te zien van de Joe Ledger serie. Het speelt zich af na Patient zero, maar het heeft verder niks met het zombieverhaal te maken. Het is puur een avontuur uit het leven van Joe Ledger. Het had verder niks met Joe Ledger te maken. Het had ook gespeeld kunnen worden door een ander personage. Wel illustreert dit verhaal wie Joe Ledger is en wat zijn normen en waarden zijn. Wat dat betreft is het een bonusverhaal binnen deze serie.

Ben je nog niet bekend met de Joe Ledger serie en kan je dit boek zonder extra kosten luisteren binnen je abonnement, dan raad ik het je van harte aan, zodat je kennis kan maken met de schrijfstijl van deze schrijver.
Verder vind ik dit boek op zich best goed om het voor een paar euro’s te kopen. Voor een bedrag boven de 10 euro vind ik dit boek te kort.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *