Zero Tolerance

Titel: Zero Tolerance
Genre: Thriller, zombie
Schrijver: Jonathan Maberry
Verteller: Ray Porter
Duur van het boek: 0 uur 44 minuten
Alle boeken van deze Joe Ledger serie :

Het verhaal

Dit verhaal speelt zich af na Patient Zero. Het is een kort verhaal over Joe Ledger, waarbij een deel van het verhaal van Patient Zero wordt afgerond. Het gaat in dit geval over Amira. Na boek 1 dacht ik dat ze dood was, maar dat was dus niet het geval. Op zich wel logisch gezien de epiloog.

Te koop bij Bol.com

Verteller

Leuke stem. Ik vind deze uitvoering een ruimvoldoende waard.

Mijn mening van Countdown (Joe Ledger serie)

Dit is een kort verhaal over Amira. Het is beter om met het boek Patient zero te beginnen, maar het is best lastig om dit luisterboek te vinden. Daarom was ik begonnen met Countdown als kennismaking en heb ik nu dus Zero Tolerance geluisterd als vervolg. Deze twee verhalen beloven wel een mooie serie, maar het verhaal zelf van Patient zero lijkt me toch wel erg waardevol, omdat je anders middenin een serie springt zonder zijn oorsprong goed te hebben gevolgd.

Verder vind ik dit verhaal wel bijzonder om te luisteren zonder extra kosten binnen mijn abonnement. Ik zou het verhaal alleen niet kopen, omdat 44 minuten wel erg kort is om er voor betalen (vind ik) en omdat ik nog steeds niet boek 1 van deze serie heb kunnen luisteren is het nog maar de vraag hoe deze serie me zal bevallen.

**EDIT:
De boeken laten me duidelijk merken dat ik deze serie wel erg leuk vind en het niet kennen van boek 1 is een groot gat in deze serie. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik boek 1 via een omweg als luisterboek in Amerika gekocht!
Met vernieuwde kennis kan ik dus zeggen dat dit verhaal wel leuk is als extra, maar op zich krijg je niet heel veel nieuwe informatie met dit verhaal. Ik vond boek 1 op zich al prima afgerond zonder dit verhaal erachteraan. Wel kun je dit verhaal prima gebruiken om kennis te maken met deze serie, maar ik waarschuw je: begin hier alleen aan als je zeker weet dat je ook aan boek 1 Patient zero kan komen! Anders blijft het aan je knagen!**

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Zero Tolerance

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *