Voor altijd verliefd

Titel: Voor altijd verliefd
Engelse titel: Forever Too Far
Genre: romance (18+), Young Adult
Schrijver: Abbi Glines
Verteller: Karin Douma
Engelse verteller: Jennifer Bronstein,  Rip Griffin
Duur van het boek: 6 uur 22 minuten
Duur van het Engelse boek: 6 uur 34 minuten
Alle boeken van deze Rosemary Beach/ verboden vrucht serie:

Het verhaal

Dit boek is deel 3 van een erotische boekenreeks voor jong volwassenen die houden van romantiek.

Rush vindt het erg moeilijk om voor zijn zus te zorgen terwijl hij een leven probeert te creëren voor zijn eigen gezin. Zijn zus heeft altijd op hem geleund en ook nu weer gedraagt ze zich onmogelijk en heeft ze hem nodig om haar erdoorheen te helpen.
Ze heeft onlangs ontdekt wie haar vader is en ze probeert een band met haar vader op te eisen, maar de wijze waarop ze dit aanpakt gaat ten koste van ieder ander en ze komt daarom ook geen steek verder.
Rush schiet haar weer eens te hulp en daarbij gaat het voor de zoveelste keer ten koste van Blair en zijn ongeboren baby.
Dit kan zo niet doorgaan. Hij moet voor zijn gezin leren kiezen, omdat hij anders aan de zijlijn komt te staan, want ook al houdt Blair zielsveel van Rush, zij zal wel voor haar ongeboren baby kiezen!

In dit verhaal komen ook andere personages om de hoek kijken. Heel soms krijgen we het verhaal vanuit de kant van één van de andere personages te horen.

Bekijk hier een inkijkexemplaar.
Luister naar een fragment.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

Ditmaal heb ik voor de Engelse luisterversie gekozen, omdat deze versie door zowel een vrouw als een man wordt verteld. Dat leek me een grote meerwaarde hebben boven de Nederlandse versie die alleen door een vrouw wordt verteld. De delen die door Rush worden verteld komen toch beter over met een mannelijke stem. Het is wel jammer dat daardoor opvalt hoe veel minder de vrouwelijke stem presteert. Haar stem klinkt vaak nep, alsof ze heel slecht acteert. Ik vind deze versie een voldoende– waard, maar vanwege de man/vrouw combinatie heeft dat toch mijn voorkeur boven de Nederlandse versie van alleen een vrouw.

Mijn mening

Ik vond dit verhaal jammer genoeg minder leuk dan deel 2, maar het was toch nog wel vermakelijk. Ik vond het wel heel fijn dat we niet weer alleen maar ups en downs zouden krijgen tussen Blair en Rush. Dit verhaal draait dan ook niet meer om wat Rush allemaal voor domme dingen doet, maar laat zien hoe ze samen komen en een gezin op de rit krijgen. Samen weten ze hun leven toch te vullen met een aantal familieleden.

In dit verhaal krijgen ook andere personages een grotere rol en het is duidelijk dat latere delen van deze serie vast helemaal over deze personages zullen gaan. Voor nu is deze wijze vaak wel een leuke kennismaking, hoewel dit niet altijd goed uit de verf komt. De schrijver geeft je eenmaal een spannende situatie waarbij je kennis maakt met een hele nieuwe personage om die daarna niet meer af te maken. Tussen neus en lippen door krijg je later te horen hoe het was afgelopen. Hieraan kan je zien dat dit boek toch niet helemaal zo mooi geschreven is als de voorgaande delen. Het voelt een beetje afgeraffeld.

Wel wordt met dit boek het verhaal tussen Rush en Blair mooi afgerond en ik maak dan ook de keuze om deze serie met dit boek af te ronden. Ik zie dat er nog wel meer boeken van deze serie zijn, maar ik krijg eerlijk gezegd het idee dat het meer van hetzelfde zal zijn en daar heb ik niet zo’n trek in.

Mijn oordeel: Als je dit boek gratis kan luisteren/lezen binnen je abonnement, dan vind je het misschien een prima wijze om deze serie af te ronden. Als je ervoor zou moeten betalen denk ik dat je het teleurstellend zou kunnen vinden (tenzij je het voor een paar euro’s kan kopen).

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie Voor altijd verliefd

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *