Opnieuw verliefd

Titel: Opnieuw verliefd
Engelse titel: Forever Too Far
Genre: romance (18+), Young Adult
Schrijver: Abbi Glines
Nederlandse verteller: Charlotte Lap
Engelse verteller: Sebastian York
Duur van het boek (Nederlands): 6 uur 51 minuten
Duur van het Engelse boek: 6 uur 38 minuten
Alle boeken van deze Rosemary Beach/ verboden vrucht serie:

Het verhaal van Opnieuw verliefd

Dit boek is deel 4 van een erotische boekenreeks voor jong volwassenen die houden van romantiek.
Dit verhaal is exact hetzelfde als deel 1 Bijna verliefd alleen krijg je nu het verhaal geheel vanuit de kant van Rush.
We ontdekken wat er door zijn hoofd ging toen hij Blair voor het eerst zag, toen ze plotseling voor zijn deur stond, omdat haar vader had beloofd haar te helpen. We begrijpen waarom hij al die keren zo akelig tegen haar deed en haar in het kleine kamertje onder de trap liet slapen.

Dit romantische verhaal is een insta love verhaal en gaat over de romantische spanning tussen Blair en de bad boy Rush. Tegen beter weten in wordt hij direct verliefd op haar, maar er hangt een geheim boven het hoofd van Blair. Rush weet dat ze de benen zal nemen zodra ze het geheim ontdekt. Ze weet het nog niet, maar hij heeft haar veel pijn gedaan in het verleden en zodra ze dat te weten komt zal ze het hem nooit meer vergeven!

Bekijk hier een inkijkexemplaar.
Luister naar een fragment.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

De stem van deze mannelijke verteller is op zich best prettig, maar zijn personagestemmen vallen een beetje tegen. Ik vind deze versie een voldoende waard.

Mijn mening

Dit boek is lang niet zo vermakelijk als boek 1. Het voelt meer aan als een samenvatting van boek 1, maar dan zonder alle leuke gebeurtenissen. Ze voelen zo opgesomd.
Het is alweer lang geleden dat ik de eerste drie delen van deze serie had geluisterd en ik ben benieuwd geworden naar de volgende delen. Wat dat betreft is dit boek wel een prima inleiding om zo weer snel in het verhaal van deze serie te komen en verder te gaan met de volgende delen.
Ik kan me herinneren dat ik Rush niet echt sympathiek vond. Ik vond hem een typische bad boy personage en dat vond ik wel jammer aan deze serie.
Door dit verhaal vind ik hem wel sympathieker. De schrijver heeft deze personage met dit boek een make-over gegeven. Dit boek op zich vind ik geen aanrader, maar meer handig als onderdeel van de serie.

Ik geef dit boek 2.5 van de 5 sterren.

Bekijk meer romantische boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Opnieuw verliefd van Abbi Glines

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *