Nagenoeg perfect

Titel: Nagenoeg perfect
Engelse titel: Twisted perfection
Genre: romance (18+), Young Adult
Schrijver: Abbi Glines
Nederlandse verteller: Emmelie Zipson, Mark van Egmond
Engelse verteller: Sebastian York, Elizabeth Louise
Duur van het boek (Nederlands): 7 uur 00 minuten
Duur van het Engelse boek: 6 uur 51 minuten
Alle boeken van deze Rosemary Beach/ verboden vrucht serie:

Het verhaal van Nagenoeg perfect

Dit boek is deel 5 van een erotische boekenreeks voor jong volwassenen die houden van romantiek.
Dit romantische verhaal is een insta lust verhaal en gaat over de aantrekkingskracht en romantische spanning tussen Della Sloane en Woods Kerrington. Della heeft een zware jeugd achter de rug en nu op haar 19e zoekt ze zichzelf en probeert ze veel ervaring op te doen met het leven voordat het te laat is…..
Tijdens haar roadtrip ontmoet ze Woods. Ze is gestrand bij een tankstation en ze heeft geen idee hoe ze moet tanken. Woods schiet haar te hulp. Samen hebben ze de nacht van hun leven. Maanden later slaat het noodlot toe en staan ze weer tegenover elkaar, maar wat een timing! Woods staat op het punt zich te verloven met de vrouw die al sinds zijn jeugd door zijn ouders is gekozen. Als hij met haar trouwt krijgt hij alles dat hem al sinds zijn jeugd is beloofd: hij krijgt het imperium van zijn familie. Als hij niet doet wat zijn vader zegt gaat alles aan zijn neus voorbij.

Bekijk hier een inkijkexemplaar.
Luister naar een fragment.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

De stem van deze mannelijke verteller (Engelse versie) is op zich best prettig, maar zijn personagestemmen vallen een beetje tegen. Vooral zijn stem voor Della kan soms raar klinken. Ik vind deze versie een voldoende waard.

Mijn mening

Aardig vervolg van deze serie. Sommige delen van dit verhaal ken je al, omdat je het hebt meegemaakt in de vorige boeken toen Blair in contact kwam met Woods en Della. Het is een vermakelijke insta-lust roman. Het verhaal is niet echt geweldig, maar het is voldoende. Het verhaal is ontspannend met pikante scènes. Ik denk dat ik de boeken over Della en Woods nog wel wil afmaken en dan pauzeer ik weer met deze serie. De boeken zijn leuk genoeg om een reeks van één romantisch duo af te maken, maar niet geweldig genoeg om in één keer alle boeken van de serie te beluisteren.

Ik geef dit boek 3 van de 5 sterren.

Bekijk meer romantische boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie: Nagenoeg perfect van Abbi Glines.

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *