Schijnbaar perfect

Titel: Schijnbaar perfect
Engelse titel: Simple perfection
Genre: romance (18+), Young Adult
Schrijver: Abbi Glines
Nederlandse verteller: Emmelie Zipson, Mark van Egmond
Engelse verteller: Sebastian York, Elizabeth Louise
Duur van het boek (Nederlands): 6 uur 18 minuten
Duur van het Engelse boek: 6 uur 25 minuten
Alle boeken van deze Rosemary Beach/ verboden vrucht serie:

Het verhaal van Schijnbaar perfect

Dit boek is deel 6 van een erotische serie voor jong volwassenen die houden van romantiek.
Dit romantische verhaal is boek twee over de liefde tussen Della Sloane en Woods Kerrington. Het vorig boek ging over de instalust die volgde op hun ontmoeting en over de start van hun liefde. Woods stond toen voor een moeilijke keuze en daarbij had hij besloten alles op te geven voor Della. Maar Della was nog niet klaar voor haar nieuwe leven. Ze had nog veel demonen uit haar verleden die ze eerst, op eigen kracht, onder ogen moest komen. Dit boek gaat over Della en Woods, waarbij het belangrijk is dat Della een persoonlijke groei doormaakt en dat Woods genoeg van haar houdt om haar de ruimte te geven. Zelf heeft Woods het ook behoorlijk druk. Hij moet veel doen om zijn nieuwe leven op orde te brengen en de vrouwen in zijn leven werken niet echt behoorlijk mee.

Bekijk hier een inkijkexemplaar.
Luister naar een fragment.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

De stem van deze mannelijke verteller (Engelse versie) is op zich best prettig, maar zijn personagestemmen vallen een beetje tegen. Vooral zijn stem voor Della kan soms raar klinken. Ik vind deze versie een voldoende waard.

Mijn mening

Prima vervolg van deze serie. Ik vind dit verhaal nog beter uitgewerkt dan het vorig boek. Je maakt ook redelijk kennis met enkele andere personages uit Rosemary Beach en de schrijver leidt je alvast richting de volgende stelletjes. Naast de romance werkt dit boek het thema “persoonlijke groei” veel beter uit dan in de vorige boeken. Dit geeft wel iets meer diepte aan het verhaal. Het einde van dit verhaal is ook zeker niet mis en dat belooft wat voor de rest van deze serie. Ik heb even gespiekt en zie dat de volgende boeken over een nieuw stelletje gaan dus dat is een mooi moment voor mij om even te pauzeren met deze serie (ik kan maar zoveel romance achter elkaar aan……).

Ik geef dit boek 3.5 van de 5 sterren.

Bekijk meer romantische boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie: Schijnbaar perfect, boek 6 van de Rosemary Beach verboden vrucht serie van Abbi Glines.

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *