Four: The traitor

Titel : Four: The traitor
Nederlandse Titel : Divergent – De verrader
Genre: Young adult, Science fiction
Schrijver: Veronica Roth
Verteller : Aaron Stanford
Duur van het boek: 1 uur 59 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Dit verhaal gaat over Four als trainer van de nieuwe aspiranten waaronder Tris.
We maken mee hoe Four onderzoekt wat Max van plan is met de Erudite en wat hij met die informatie gaat doen. Ook maken we Fours kant van het verhaal mee in zijn kennismaking en omgang met Tris. We hebben deze gebeurtenissen meegemaakt vanuit de kant van Tris in de Divergent serie en het is best bijzonder om mee te maken hoe Four diezelfde gebeurtenissen heeft ervaren.

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Films:

Dit boek (en de andere drie Fourboeken) kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook (in het Nederlands) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Deze verteller heeft een prettige stem. Ik vind deze uitvoering een ruim voldoende +.

Mijn mening

Weer een leuk avontuur met Four.
Ik snap dat deze boeken zo kort zijn, omdat het om een korte periode binnen het Divergentverhaal gaat. Ik vind het wel erg jammer dat het niet één volwaardig boek is geworden van het moment waarop Tobias voor Onverschrokkenheid kiest en daarmee Four wordt tot aan het einde van dit verhaal.
Ik vind deze korte Four serie erg leuk voor fans van de Divergent serie. Wel zijn ze leuker als je de Divergent boeken al kent. Ik denk niet dat je evenveel van deze boeken zou genieten als je onbekend bent met deze serie.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *