Destined for an Early Grave

Titel: Destined for an Early Grave
Genre: sexy romance, urban fantasy,
Schrijver: Jeaniene Frost
Verteller: Tavia Gilbert
Duur van het boek: 9 uur 26 minuten
Alle boeken van deze Night Huntress / Nachtjagers serie:

Boek 0.5 Reckoning
Boek 1 Halfway to the Grave
Boek 1.5 Happily Never After
Boek 2 One Foot in the Grave
Boek 3 At Grave’s End
Boek 3.5 Devil to Pay
Boek 4 Destined for an Early Grave
Boek 4.5 One for the Money
Boek 1 Nighthuntress universe: First Drop of Crimson
Boek 5 This Side of the Grave
Boek 6 One Grave at a Time
Boek 6.5 Home for the Holidays: A Night Huntress Novella
Boek 7 Up from the Grave
Boek 7.5 Outtakes from the Grave
Boek 8 The Other Half of the Grave
A Grave Girls’ Getaway

Uit je slaap gerukt worden

Dit is boek 4 van deze Night Huntress / Nachtjagers serie over vampiers, gouls en andere wezens.
Het romantisch verhaal van Cat & Bones krijgt een nieuwe complicatie in dit boek: Cat heeft een verleden waar ze niets meer van af weet en haar verleden haalt haar eindelijk in, in haar dromen.
Ze droomt over een aantrekkelijke vampier en hij vertelt haar dat Bones niet haar man is. Deze vampier, Gregor, is een “dreamsnatcher”. Hij kan de dromen van mensen binnendringen en ze uit hun dromen rukken en naar zich toetrekken (ontvoeren dus!) en Cat is zijn slachtoffer.

Waarom moet hij mij hebben?

Tot voor kort werd Gregor gevangen gehouden door Mencheres. Net als Mencheres kan Gregor zo nu en dan een glimp van de toekomst zien en lang geleden had hij een glimp van Cat opgevangen. Hij zag dat ze een halfvampier is en hij besloot haar voor zichzelf te winnen. Toen Cat 16 was greep hij zijn kans en probeerde haar als zijn vrouw te claimen. Mencheres stak daar een stokje voor, maar nu is het de vraag of hij op tijd was. Gregor zelf beweert dat hij en Cat zichzelf als man en vrouw hebben gebonden voordat Mencheres tussen beide kwam. Als dat zo is, staat hij in zijn recht om Cat als zijn vrouw op te eisen.

Veel wendingen

Cat en Bones belanden in een soort stroomversnelling wat hun leven betreft. Vanuit het niets duikt een zeer sterke vampier met zeer gevaarlijke krachten op. Hij schijnt het recht aan zijn kant te hebben wanneer hij Cat als zijn vrouw opeist. Dit levert veel spanning op tussen Cat en Bones en hun liefde wordt behoorlijk getest door deze situatie. Aangezien Cat ieder moment in haar slaap ontvoerd kan worden, kunnen ze geen moment rust vinden om samen even op adem te komen. Dit verhaal gaat over deze nieuwe situatie en hoe ze dit probleem gaan oplossen.

Marie Laveau

In de hoop dat ze in New Orleans een veilige haven vinden, vragen ze de ghoul en voodoopriesteres Marie Laveau of ze onder haar bescherming een poosje in haar stad mogen verblijven. Hiermee voegt de schrijver een zeer interessante personage toe aan deze urban fantasy serie. Ook Vlad (Dracula) speelt een mooie rol in dit verhaal. Geesten krijgen in dit verhaal ook een grotere rol.

Bron: www.jeanienefrost.com boek: Destined for an Early Grave, Night Huntress serie boek 4

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Mijn mening

Dit is een prima vervolg van deze serie. Ik vind dit boek een stuk beter dan de vorige twee boeken. Cat is behoorlijk aan het veranderen en dit verhaal legt haar verandering bloot. We ontdekken hoe ze was toen ze zestien jaar oud was en merken hoe anders ze nu is en reageert. Ook vergeleken met haar houding in boek 1 en boek 2 kan je een duidelijk verschil zien.

Haar relatie met Bones is heel spannend geschreven in dit boek. Hier en daar biggelden er zelfs een traan over mijn wang. Verder bleef het verhaal tot en met het einde zeer spannend.

Het verhaal van deze serie is nog lang niet afgelopen, maar dit boek wordt wel prima afgerond.

Ik vind dit boek 4 van de 5 sterren waard.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book, luisterboek en hardcover in het Engels.
  • Storytel: Luisterboek in het Engels.
  • iTunes: Ebook in het Engels.
  • Audible.com: Luisterboek in het Engels.
Destined for an Early Grave is boek 4 van de Night Huntress serie.

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *