At Grave’s End

Titel: At Grave’s End
Genre: sexy romance, urban fantasy,
Schrijver: Jeaniene Frost
Verteller: Tavia Gilbert
Duur van het boek: 9 uur 26 minuten
Alle boeken van deze Night Huntress / Nachtjagers serie:

Boek 0.5 Reckoning
Boek 1 Halfway to the Grave
Boek 1.5 Happily Never After
Boek 2 One Foot in the Grave
Boek 3 At Grave’s End
Boek 3.5 Devil to Pay
Boek 4 Destined for an Early Grave
Boek 4.5 One for the Money
Boek 1 Nighthuntress universe: First Drop of Crimson
Boek 5 This Side of the Grave
Boek 6 One Grave at a Time
Boek 6.5 Home for the Holidays: A Night Huntress Novella
Boek 7 Up from the Grave
Boek 7.5 Outtakes from the Grave
Boek 8 The Other Half of the Grave
A Grave Girls’ Getaway

Vampieroorlog

Dit is boek 3 van deze Night Huntress / Nachtjagers serie over vampiers en vampierjagers. Bij de vorige boeken lag de nadruk vooral op sexy en romantiek. Dit boek biedt meer actie en intriges in een wereld vol vampiers. Het gaat in dit verhaal niet meer zozeer op het jagen op vampiers, maar op het overleven in deze nieuwe wereld. Een machtige vampier heeft er veel voor over om Cat en Bones uit de weg te ruimen en daarbij wordt geen enkel middel geschuwd.

Wat is er nog meer mogelijk in deze wereld vol vampiers?

Jeaniene Frost bouwt met dit verhaal verder aan haar fantasie wereld. Ze geeft niet alleen maar actie en romantiek, maar ze neemt met dit boek ook de tijd om ons lezers meer te laten ontdekken over de wereld van vampiers. In dit boek ontdekken we meer speciale krachten van oude vampiers en doet zelfs hekserij zijn intrede in deze serie.

Veel wendingen

We krijgen veel spanning en avontuur in dit verhaal aangeboden. Dat genoeg (machtige) vampiers Cat dood willen hebben wisten we al, maar wat als nu ook Bones op de lijst staat om gedood te worden?
Wanneer je aan één stuk door geconfronteerd wordt met de dood, verandert er het één en ander. Wanneer je beseft dat het leven elk moment voorbij kan zijn, ga je prioriteiten stellen. Cat moet nu keuzes gaan maken. Blijft ze op dezelfde wijze doorgaan met het jagen op vampiers met haar team, heeft het wel zin of kan het ook anders? Moet ze op een andere manier verder gaan met haar leven, want welk deel van haar telt het zwaarst: mens of vampier?

Bron: www.jeanienefrost.com boek: At Grave’s End, Night Huntress serie boek 3

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Mijn mening

Dit is een prima vervolg van deze serie. In dit boek krijgen fantasy lezers meer actie dan romantiek en dat is best fijn. Het is duidelijk dat er wat gaat veranderen in het leven van Cat en Bones in de volgende boeken en ik ben erg benieuwd naar wat er komen gaat. Ook het karakter van Cat begint een verandering door te maken en het lijkt er op dat de komende boeken dit meer en meer zullen laten zien.

Er gaan meer personages een rol spelen in deze serie. Met sommige personages hebben we al kennis gemaakt, zoals de beste vriendin van Cat, maar er doen ook nieuwe vampiers hun intrede, zoals Vlad Dracula!
Het verhaal van deze serie is nog lang niet afgelopen, maar dit boek wordt wel prima afgerond. Tot zover weet Jeaniene Frost deze serie al drie boeken lang heel interessant te houden. Ik ben benieuwd naar de rest van de boeken en ook de losse verhalen die bij deze serie horen. Sommige van deze verhalen zijn te luisteren op Storytel met mijn abonnement.

Ik vind dit boek 3.5 van de 5 sterren waard.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book, luisterboek en paperback in het Engels.
  • Storytel: Luisterboek in het Engels.
  • iTunes: Ebook in het Engels.
  • Audible.com: Luisterboek in het Engels.
At Grave’s End van Jeaniene Frost is boek 3 van de Night Huntress serie.

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *