Happily Never After

Titel: Happily Never After
Genre: urban fantasy,
Schrijver: Jeaniene Frost
Verteller: Tavia Gilbert
Duur van het boek: 2 uur 46 minuten
Alle boeken van deze Night Huntress / Nachtjagers serie:

Boek 0.5 Reckoning
Boek 1 Halfway to the Grave
Boek 1.5 Happily Never After
Boek 2 One Foot in the Grave
Boek 3 At Grave’s End
Boek 3.5 Devil to Pay
Boek 4 Destined for an Early Grave
Boek 4.5 One for the Money
Boek 1 Nighthuntress universe: First Drop of Crimson
Boek 5 This Side of the Grave
Boek 6 One Grave at a Time
Boek 6.5 Home for the Holidays: A Night Huntress Novella
Boek 7 Up from the Grave
Boek 7.5 Outtakes from the Grave
Boek 8 The Other Half of the Grave
A Grave Girls’ Getaway

Wat te doen als je niet met een maffiabaas wil trouwen?

Dit verhaal gaat over de vampier Chance. We kennen hem nog niet, maar Bones is zijn sire. Het is een kort avontuur in de wereld van de Night Huntress / Nachtjagers serie van Jeaniene Frost. Het verhaal begint wel met Bones. Een oude vrouw vraagt hem om hulp. Hij heeft zelf geen tijd om haar te helpen, maar hij vraagt aan een zeer goede vriend of hij deze oude vrouw bij wijze van een gunst wil helpen.
De gunst: de kleinkinderen van deze oude vrouw zitten in moeilijkheden. Haar kleinzoon is verdwenen en haar kleindochter moet, tegen haar wil in, trouwen met een maffiabaas. Aan Chance de taak om haar kleinkinderen te redden en deze lastige situatie voor hen op te lossen.

Romantiek

Net zoals de andere boeken van deze serie gaat ook dit verhaal gepaard met een flinke dosis romantiek. De kleindochter Isabel roept emoties op bij de vampier Chance die hij in geen eeuwigheid meer heeft gevoeld.

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Mijn mening

Leuk kort verhaal. Dit verhaal biedt een prima verhouding tussen romantiek en spanning.
Als je nog niet bekend bent met deze Night Huntress serie, dan geeft het helemaal niet, want je kan dit boek prima stand alone lezen. Zelf ben ik al bij boek drie van deze serie en ik heb geen idee wie Chance is. Het boek is leuk om te lezen, maar eerlijk gezegd voegt het niet heel veel toe aan het verhaal van Cat en Bones. Ik vind het echt een los verhaal in hun wereld.

Ik vind dit boek 3.5 van de 5 sterren waard.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Reckoning van Jeaniene Frost is boek 3 van de Night Huntress serie.

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *