Droom, durf, donut

Titel: Droom, durf, donut
Genre: Feelgood romance
Schrijver: Vanessa Gerrits
Verteller: Jeske van de Staak
Duur van het boek: 7 uur 56 minuten
Alle boeken van de serie North Ness Inn:

Het verhaal van Droom, durf, donut

Dit boek staat bekend als het derde deel in de serie North Ness Inn, maar ik raad aan om het als deel 2 te lezen. Zelf heb ik dus Verliefd, verloofd, verkleumd als deel 2 gelezen en dat maakt het verhaal van Esme wel leuker, maar daardoor krijg je een paar spoilers voor dit verhaal en dat vind ik wel jammer.

Dit verhaal gaat over Shaena O’Daleigh, de vriendin van Esme. In deel 1 kregen we een leuk romance verhaal over Esme en in dit deel duiken we in het liefdesleven van Shaena. Shaena heeft een friend with benefit, maar de laatste tijd begint hun regeling steeds meer richting een relatie te gaan. Om alles nog lastiger te maken krijgt ze een botsing met een lompe lantaarnpaal in de vorm van een zeer knappe Amerikaan. Nu zit ze met boy A en boy B, maar ze heeft helemaal geen behoefte aan een relatie. Ze probeert op dit moment een eigen zaak op te bouwen en ze heeft geen behoefte aan een vaste relatie. Zo nu en dan een nacht met iemand doorbrengen is voor haar meer dan genoeg.

Bekijk een inkijkexemplaar of luister naar een fragment van het boek.

Te koop bij Bol.com (luisterboek gratis in Kobo Plus voor abonnees)

Verteller

Ik vind deze versie een voldoende waard.

Mijn mening

Dit is een aardig vervolg van deze North Ness Inn serie. Het is niet echt heel bijzonder, maar het is wel leuk als feelgood verhaal voor een weekendje leesplezier.
In dit geval is de romance ook zeker niet zoals je vaak tegenkomt in verhaal. De hoofdpersoon is een pittige tante die op dit moment helemaal niet open staat voor een relatie. Van tijd tot tijd een gezellige nacht samen doorbrengen is voor haar meer dan genoeg en ook al hebben we hier te maken met een insta-love verhaal, toch biedt dit verhaal zeker niet een doorsnee einde. Het is duidelijk een onderdeel van de serie met een prima avontuur in het leven van Shaena. Het einde van het boek biedt een prima afronding maar, hoe het verder zal gaan met Shaena’s liefdesleven zullen we in de volgende delen moeten ontdekken. Zo is het eigenlijk ook wel voor Esme, want hoe zal het verder gaan met haar lange afstandsrelatie?
Het verhaal is sexy, luchtig en toch meeslepend met een boeiende hoofdpersoon.

Ik geef dit boek 3 van de 5 sterren.

Bekijk meer feelgoodboeken.
Zin in nog meer vrolijke boeken over de Schotse hooglanden?

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book en luisterboek (gratis in Kobo Plus voor abonnees) in het Nederlands.
  • Storytel: Luisterboek in het Nederlands.
  • Luisterrijk: Luisterboek in het Nederlands.
  • Nextory: Luisterboek in het Nederlands.
  • BookbeatNL: Luisterboek in het Nederlands.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands.
  • iTunes: E-book in het Nederlands
Recensie Droom, durf, donut is een feelgood romance van Vanessa Gerrits.

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *