Geheim agent Max

Titel: Geheim agent Max
Genre: Leuk voor kinderen
Schrijver: Manon Sikkel
Verteller: Margo Dames
Duur van het boek: 1 uur 45 minuten
Alle boeken van deze Geheim agent serie:

  • Geheim agent oma
  • De grote goudroof
  • Geheim agent opa
  • Geheim agent Max

Het verhaal van Geheim agent Max

Dit is het vierde deel van deze serie over geheime agenten. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
Dit boek past bij de Kinderboekenweek 2021 Worden wat je wil? In het verhaal staat wat Max later wil worden centraal. Zijn ouders vragen hem ernaar, hijzelf ziet zichzelf geheim agent worden, net als zijn oma. Ook zijn oma heeft wel ideeën voor zijn toekomstig beroep.

Zijn oma en haar collega Faisel zijn naar Zuid-Amerika voor een ZGM, een Zeer Geheime Missie. Max heeft beloofd Faisels moestuin water te geven. Wanneer hij zijn taak gaat uitvoeren ontmoet hij robot Gember. Ze is een uitvinding van Faisel. Wanneer Gember ontvoerd wordt door de baas van de beveiliging van het Ministerie van Geheime Zaken, krijgt Max de kans om zichzelf als geheim agent te tonen. De robot is nog niet af en aangezien ze ingezet gaat worden als beveiligingsrobot, zal dat vast en zeker een regelrechte ramp worden. Faisel geeft Max de taak om naar Den Haag te gaan, in te breken bij het ministerie en de robot terug te halen voordat alles mis gaat!

Max zal gauw ontdekken dat het nog niet zo makkelijk is om door te dringen in het hart van het ministerie om een robot terug te stelen. Was het wel zo wijs van Faisel om een kind deze taak te geven? Gelukkig mag hij de supersonische auto gebruiken die zelf kan rijden en praten. Maar zal dat genoeg zijn om de klus te klaren?

Bekijk hier een inkijkexemplaar.
Luister naar een fragment van het boek.

Te koop bij Bol.com (E-book en luisterboek in Kobo Plus gratis voor abonnees)

Verteller

Ik vind deze uitvoering een voldoende waard.

Mijn mening

Dit is een bijzonder avontuur in deze Geheim agent serie. Het is mooi om met Max mee te leven of hij het wel in zich heeft om geheim agent te worden.
Dit boek duurt niet zo lang dus is het ook erg geschikt om in de auto op te zetten wanneer je met kinderen bijna twee uur moet rijden.
Het boek is grappig, gezellig en een beetje spannend. Het is meer voor jongere kinderen van rond de 7 jaar.
Alleen hoop ik wel dat de kribbige oma in het volgend boek wat meer oog zal hebben voor de gevoelens van haar kleinzoon….

Ik geef dit boek 3 van de 5 sterren.

Bekijk hier een lijst met leuke boeken voor kinderen.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie: Geheim agent Max is het vierde deel in de Geheim agent-serie van Manon Sikkel.

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *